Inhoud:


- Ritme
- Tips
- Ontmoeting met dolfijnen
- Kanker is een schimmel
- Van de schaduw en het licht


Lieve mensen,

Ook deze maand neem ik jullie mee met de dingen die op mijn weg worden gebracht. Deze keer informatie uit Italie, over een revolutionaire methode om tumoren te laten verdwijnen. Het betreft hier geen symptoombestrijding als chemotherapie of bestraling, maar een oorzakelijke behandeling van kanker.

Hoe een dergelijke behandeling verloopt kan ik jullie binnenkort uit de eerste hand laten weten.

Als voor iemand in je omgeving deze nieuwsbrief van belang zou kunnen zijn, zend hem dan alsjeblieft door. Inschrijven op deze nieuwsbrief kan op www.kankervoorbij.com/Nieuwsbrief.htmlRitme

Als je erop let, zie je overal ritmes: in onze tijdsindeling van de week, maand en jaar, in de wisseling van de seizoenen en in het functioneren van onze organen. De ritmes die zich in het lichaam afspelen ondersteunen onze gezondheid. Als je op de natuurlijke cadans van je lichaam en het leven meeleeft, krijg je vrijheid en ruimte in je leven, terwijl dat de basis is voor een gezond en energiek leven. Laat je niet wijsmaken dat je geen tijd hebt. Ieder mens heeft tijd genoeg om te doen wat werkelijk belangrijk is. Daarom zijn we namelijk op aarde.

Mensen veroorzaken vaak zelf hun stress. Als je het probleem van de stress in je leven echter aanpakt met hetzelfde denken waarmee je het veroorzaakt, loop je de kans steeds dieper in de stress-valstrik te lopen. Het kan beter werken om los te laten, in plaats van het probleem in de greep te willen krijgen. In onze samenleving, waarin we worden gestimuleerd kansen te grijpen en vast te houden, zijn we het loslaten verleerd. In het meest extreme geval leidt dat er zelfs toe dat we niet meer kunnen loslaten, terwijl we eigenlijk de kracht niet meer hebben om vast te blijven houden.

Een nieuwe, zorgvuldige omgang met ons lichaam leidt ertoe, dat we innerlijke ritmes ontdekken die we tot nu toe niet kenden. Een leven in volledige overeenstemming met je innerlijke ritme zal waarschijnlijk een onbereikbaar ideaal blijven. Als je er echter mee begint om dingen in die richting te ondernemen, kun je misschien al snel ervaren dat je organisme over veel meer mogelijkheden van zelfregulatie beschikt dan je had gedacht.

Er zijn veel manier om je eigen kracht te versterken, bijv. door yoga, meditatie of bewust ademhalen. Liefdevolle beleving van de natuur, het beschouwen van een plant of een bloem kan je helpen om niet met je gedachten en gevoelens in een kringetje te blijven draaien, maar los te laten en het contact met jezelf terug te vinden.


Tips

Er zijn natuurlijke middelen op basis van Viscum album die gebruikt kunnen worden bij kanker. Niet ter vervanging van reguliere middelen, maar als aanvulling op de chemotherapie. Ze hebben een positieve invloed op de levensenergie, waardoor kankerpatiënten de kuren beter kunnen doorstaan.

Patiënten die een chemokuur ondergaan en die last krijgen van mondslijmvlies, kunnen een drankje nemen van kamillebloemen, salieblad en tijm om hun mond mee te spoelen. Dit kan de vorming van mondslijmvlies binnen de perken houden.

Neem hierover contact op met een natuurgenezer of homeopathisch of antroposofisch arts.
Ontmoeting met dolfijnen

Een mens kan op vele manieren zoeken naar genezing en heling. Een paar maanden geleden ontmoette ik tijdens een inspiratieweekend een groep mensen, die bijzondere verhalen vertelden over hun ontmoeting met dolfijnen op Tenerife.

Met name het verhaal van een vrouw bij wie borstkanker was geconstateerd, ontroerde me zeer. Ze had de beslissing genomen om zich vooralsnog niet te laten opereren, maar eerst vervulling te geven aan haar wens om met dolfijnen te gaan zwemmen. De videofilm die daarover was gemaakt maakte een bijzondere indruk.

Dolfijnen en walvissen beschikken over een hoog ontwikkeld potentieel, veel verder geëvolueerd dan ons, zelfs hun hersenschors is intensiever ontwikkeld evenals hun neurologische potentiaal, zij zijn een voorbeeld voor ons, hoe wij ons bewustzijn kunnen vergroten, en wie we als mensheid zouden kunnen zijn.

In aanwezigheid van dolfijnen en walvissen lijk je als vanzelf in hun staat van bewustzijn terecht te komen. Je hart springt open, dit is wat door iedereen die dit ervaart wordt omschreven als in contact komen met de Bron : Onvoorwaardelijke Liefde. Je voelt je helemaal in het NU aangeland, er is geen verleden en geen toekomst. Ze helpen ons om werkelijk te voelen wat onvoorwaardelijke liefde is. De eenheid in en van alles.

Steeds wanneer je in dit gevoel terecht komt ( kan ook op vele andere manieren, meditatie, visualisatie, bidden etc.) ben je blij met jouw bestaan op onze planeet en zie je je eigen opdracht waarom je hier bent ineens heel duidelijk. De dolfijnen en walvissen helpen ons als het ware ontwaken voor wie en wat we werkelijk zijn. Je wordt onvoorwaardelijk………..Ze geven ons deze ervaring mee op cel niveau, niet alleen als mentaal concept.

In aanwezigheid van dolfijnen en walvissen lijk je als vanzelf in hun staat van bewustzijn terecht te komen. Je hart springt open, dit is wat door iedereen die dit ervaart wordt omschreven als in contact komen met de Bron : Onvoorwaardelijke Liefde. Je voelt je helemaal in het NU aangeland, er is geen verleden en geen toekomst. Ze helpen ons om werkelijk te voelen wat onvoorwaardelijke liefde is. De eenheid in en van alles.

Steeds wanneer je in dit gevoel terecht komt ( kan ook op vele andere manieren, meditatie, visualisatie, bidden etc.) ben je blij met jouw bestaan op onze planeet en zie je je eigen opdracht waarom je hier bent ineens heel duidelijk. De dolfijnen en walvissen helpen ons als het ware ontwaken voor wie en wat we werkelijk zijn. Je wordt onvoorwaardelijk………..Ze geven ons deze ervaring mee op cel niveau, niet alleen als mentaal concept. De werkelijke ervaring van de eenheid van onze lichamen, cellen, harten en geest...... Alle andere dingen, in ons vastgehouden door angst, vallen weg. Alleen de diepe connectie met liefde blijft. We zijn telepatische, meerdimensionale, liefdevolle wezens, die één zijn met de bron, één met de natuur, met een hoog ontwikkeld bewustzijn, net als de dolfijnen en walvissen.

Ze zijn onze multidimensionale leraren en genezers. Zij leven vanuit het eenheidsprincipe, als groep zijn ze een eenheid. Ze leven in een verenigd bewustzijn, zonder hun eigen identiteit te hoeven opofferen. Als je bij de dolfijnen en walvissen bent, word je als ’t ware als vanzelf opgenomen in dit verenigd Universele Bewustzijn.

Dit is de boodschap van deze dieren, dat ook wij als mensheid, één zijn met de Bron, één zijn met de planeet, liefde zijn, vreugde, vertrouwen, zuiver, een geweldige helende kracht in ons Universum. Van de dolfijnen en walvissen leren we te leven in de hemel, terwijl we lopen op de aarde. Des te meer we ons openstellen voor de Universele Bron van Liefde, de goddelijke vonk in onszelf, des te meer wordt ons leven en onze omgeving van deze liefde doordrongen.

Als je deze ervaring ook zelf wilt ondergaan, neem dan contact op met Kees en Winny van den Velden van de Seraphim Foundation, www.seraphim.nl


Kanker is een schimmel

Middels deze nieuwsbrief wil ik de lezers graag kennis laten maken met dr. Tullio Simoncini uit Rome, arts en chirurg, gespecialiseerd in oncologie, diabetologie en stofwisselingsziekten en tevens afgestudeerd in de filosofie.

Hij heeft de visie ontwikkeld dat kanker ‘slechts’ een schimmel is, en ‘slechts’ met natriumbicarbonaat kan worden behandeld. De eenvoud van zijn redeneringen en vooral van zijn behandeling is schokkend. Hierbij wordt vooral gedoeld op een ‘doe-het-zelfmethode’ voor ‘externe’ tumoren zoals in de mond, op de huid en in de maag.

Sinds 15 jaar brengt hij met succes zijn theorieën over de oorzaak en de behandeling van kanker in de praktijk. Zijn methode is gebaseerd op het eenvoudige gebruik van natriumbicarbonaat en hij heeft als gevolg daarvan in Italië grote problemen gehad met de Orde van Geneesheren.

Kanker is volgens Simoncini geen weefsel op zich, maar ontstaat uit een candidakolonie. Candida heeft dezelfde genetische reeks als een tumor. Zolang de immuunbescherming doeltreffend is, is alles onder controle, maar in het tegenovergestelde geval verschijnt er een kolonie waartegen het lichaam zich probeert te verdedigen door middel van een inkapseling die groter wordt naarmate de kolonie toeneemt en die dus een grote omvang kan krijgen.

Meer hierover kun je lezen op de website www.kankeriseenschimmel.nl

Binnenkort vertrekt een vriend van mij die prostaatkanker heeft, naar Rome, om als een van de eerste Nederlanders een behandeling te ondergaan. Zodra er nieuws is omtrent zijn ervaringen met natriumbicarbonaat zal ik in de Nieuwsbrief Kankervoorbij hierover verslag doen.


Van de schaduw en het licht

Soms kunnen de eenvoudigste woorden troost en kracht bieden. Daarom wil ik jullie deze maand attenderen op het boekje ‘Van de schaduw en het licht’ van Toon Hermans.

Hierin zijn versjes en gedachten gebundeld van grote eenvoud en wijsheid van de levenskunstenaar Toon Hermans. Misschien heb je er op dit moment zelf even behoefte aan, of misschien is het een waardevol geschenk voor iemand in je naaste omgeving die het even nodig heeft.

Te bestellen via de pagina Boeken van Kankervoorbij.com.Tenslotte:

Probeer, hoe moeilijk het ook is, bij de diagnose 'kanker' te luisteren naar je intuitie. Je ziel weet precies wat goed voor je is. Als je je afsluit in angst en wanhoop, kun je je niet openstellen voor de Liefde die altijd om je heen is.

Probeer niet klakkeloos mee te gaan in het ziekenhuisprotocol, maar voel welke behandeling bij je past.

tot de volgende keer,

Foekje Meijer-Linstra
www.kankervoorbij.com
april 2007
Nieuwsbrief Kankervoorbij 3/2007