Inhoud:


- Baarmoederhalskanker en Gardasil
- Gezondheidsproblemen
- Transfer Factor voor chronische ziektes
- Healing Crisis
- Dr. Hamer
- Het Nieuwe InzichtLieve mensen,

Dit is alweer de laatste Nieuwsbrief Kankervoorbij van dit jaar. Net als elke keer zoek ik naar nieuwe medische ontwikkelingen of feiten die niet bekend zijn bij het grote publiek. Gelukkig word ik daarbij geholpen door de bezoekers van kankervoorbij.com, die mij vaak informeren.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om daarvoor te bedanken en te laten weten dat ik dat zeer op prijs stel. Door onze kennis te delen kunnen we andere mensen informeren over feiten die in ziekenhuizen niet verstrekt worden. Mensen moeten een goede afgewogen keuze kunnen maken over de manier waarop ze behandeld willen worden als ze kanker hebben. Daarvoor is het noodzakelijk een goed beeld te hebben van de voors en tegens van middelen en behandelingen.

Tegelijkertijd is het vanuit de eigen verantwoordelijkheid ook wenselijk om jezelf af te vragen waarom je ziek bent geworden en hoe je je leven kunt veranderen om aan je gezondheid bij te dragen. Nog belangrijker is het preventief ontwikkelen van een leefstijl waarbij je in balans en in goede gezondheid blijft.


Baarmoederhalskanker en Gardasil

Wereldwijd sterven er jaarlijks naar schatting 270.000 vrouwen aan baarmoederhalskanker. Vooral in Derde Wereldlanden is de sterfte hoog. In Nederland wordt bij ongeveer 600 vrouwen baarmoederhalskanker geconstateerd, hiervan overlijden er tussen de 200 en 250.

Om het in perspectief te plaatsen: jaarlijks worden bij 11.800 vrouwen borstkanker vastgesteld.

Van de meer dan honderd verschillende menselijke papilloma virussen zijn er slechts twee ( de typen 16 en 18) verantwoordelijk van 70 % van de gevallen van baarmoederhalskanker. Het middel Gardasil zou immuniteit bewerkstelligen tegen vier verschillende HPV’s, waaronder de gevreesde 16 en 18; het middel Cervarix tegen deze twee. Het hebben van een HPV infectie betekent geenszins dat zich kanker zal ontwikkelen, want naar schatting 80 % van de vrouwen krijgt voor hun 50e levensjaar met een dergelijke infectie te maken, doch deze is bij de meeste vrouwen na twee jaar op natuurlijke wijze opgelost.

Desalniettemin worden over de hele wereld meisjes van 11 jaar en jonger ingespoten met 3 doses van het peperdure merk Gardasil. In Duitsland en Australië werd massaal gevaccineerd, in Italië, Frankrijk en Oostenrijk word het merk aanbevolen aan duizenden vrouwen.

Gardasil bevat natriumboraat, onderdeel van rattengif. De National Library of Medicine (NLM) heeft in 2005 gezegd: ’Natriumboraat staat thans bekend als een gevaarlijk gif, niet langer in gebruik in medische preparaten.

Een andere toevoeging in Gardasil, Polysorbaat 80 (E-433) houdt verband met onvruchtbaarheid bij ratten en muizen.

Geen enkel HPV-vaccin vervangt de noodzaak tot uitstrijkjes. Het is een gevaarlijk misverstand dat men met dergelijke vaccins beschermd is tegen baarmoederhalskanker. Gardasil blijkt slechts bescherming te bieden tegen een HPV-infectie, en dan alleen nog de infectie met de in het vaccin aanwezige stammen 6, 11, 16 en 18, terwijl het vaccin andere, tot nu toe rustige stammen, meer virulent zou kunnen maken.

In een 25 pagina’s tellend rapport dat op 30 juni 2008 verscheen, brengt Judical Watch – een non-profit organisatie uit Washington , die transparantie en aansprakelijkheid van de overheid voorstaat – een op overheidsdocumenten gestoeld bewijs naar voren, dat het veelvuldig als veilig benoemde baarmoederhalsvaccin Gardasil in verband wordt gebracht met bijna 9.000 ongelukkige gebeurtenissen, waaronder de dood van 18 jonge meisjes en vrouwen.

Wilt u meer lezen over Gardasil, dan is dit mogelijk in het boek van Henk Trentelman: Chemo, of kan ik zelf kiezen? In dit boek is een heel hoofdstuk gewijd aan Gardasil. Hierin vindt u o.a. ook meer informatie rond eventuele bijwerkingen van dit middel. Het boek van Henk Trentelman is te bestellen via www.kankervoorbij.com/Chemo.html


Gezondheidsproblemen

Veel ziekten zijn zelf geschapen. Zelfs de conventionele doktoren zien tegenwoordig in hoe mensen zichzelf ziek maken. De meeste mensen doen dit tamelijk onbewust. Ze weten niet eens wat ze doen. Wanneer ze ziek worden, weten ze niet waardoor ze zijn getroffen. Het lijkt eerder alsof hun iets is overkomen dan dat ze zichzelf iets hebben aangedaan. Dit gebeurt omdat de meeste mensen onbewust door het leven gaan, niet alleen wat gezondheidszaken en gezondheidsproblemen betreft.

Mensen roken en vragen zich af waarom ze kanker krijgen. Mensen nemen vlees en dierlijk vet tot zich en vragen zich af waarom hun aderen dichtslibben. Mensen zijn hun hele leven boos en vragen zich af waarom ze een hartaanval krijgen. Mensen wedijveren met anderen - zonder genade en onder ongelooflijke stress - en vragen zich af waarom ze een beroerte krijgen.

De minder voor de handliggende waarheid is dat de meeste mensen zich dood piekeren. Je zorgen maken is ongeveer de slechtste mentale activiteit die er is, na haat, die uiterst zelfdestructief is. Je zorgen maken heeft geen zin. Het is verspilde mentale energie. Het roept biochemische reacties op die het lichaam schaden, van verstoppingen tot hartaanvallen en van veelheid aan tussenliggende zaken. Je gezondheid verbetert bijna meteen zodra je ermee stopt je ongerust te maken.


Transfer Factor voor chronische ziektes

Dr. Carol Ann Ryser gebruikt vanaf 1998 Transfer Factor bij de behandeling van haar chronisch zieke patiënten en zij heeft opmerkelijke successen geboekt bij het verminderen van de symptomen en bij het bereiken van een betere algehele gezondheid bij deze patiënten. In een exclusieve interview vertelt Dr. Ryser over haar ervaringen met Transfer Factor als een effectieve behandeling voor chronische ziekten.

Hieronder een aantal vragen en antwoorden uit dit interview.

Q: Hoe veel Transfer Factor adviseer je gewoonlijk, en voor welke patiënt?

Dr. Ryser: "Bij chronisch zieke patiënten, ook bij chronische sinusitis en bij veelvoudige allergieën, adviseer ik zes capsules per dag, en afhankelijk van de ernst van de symptomen, kan dat oplopen tot twaalf capsules per dag. Voor kinderen tussen 7 en 12 tot 13 jaar twee capsules per dag voor het slapen gaan, afhankelijk van hun gewicht.

Wanneer een patiënt ziek wordt en koorts heeft, laat ik elke 2-3 uur twee capsules innemen gedurende 24 uur en dat is gewoonlijk voldoende om het virus "onderuit" te halen, zeg maar. Deze dosering pakt koorts aan voordat hij goed op gang komt door de killercellen van het immuun systeem te ondersteunen.

Patiënten met fibromyalgia behandel ik ook met Transfer Factor. Ik denk dat fibromyalgia gewoonlijk veroorzaakt wordt door infecties, zoals bacteriën schimmels en parasieten. Voor chronisch zieke patiënten die last hebben van meerdere infecties, waaronder ook aandoeningen van het centraal zenuwstelsel en van het maagdarmkanaal, adviseer ik meerdere Transfer Factor formules tegelijk."

Q.: Hoe lang duurt het gewoonlijk voordat een patiënt positieve resultaten merkt wanneer zij beginnen met Transfer Factor ?

Dr. Ryser: "Mijn patiënten voelen zich over het algemeen 3-6 maanden na aanvang met de behandeling een stuk beter. Drastische verbeteringen duren meestal een jaar, maar we beginnen positieve veranderingen te zien na 5-6 maanden. Het duurt gewoonlijk ongeveer een jaar om het tij te keren met Transfer Factor.

Ik heb het hier specifiek over chronisch zieke patiënten die gemiddeld 2-7 chronische infecties hebben waarmee ze moeten afrekenen. De lichaamscellen vernieuwen zich elke zes maanden en het lichaam moet de kans krijgen om gezonde cellen te produceren voordat je een drastische verbetering in de algehele gezondheid van de patiënt kunt verwachten."

Meer informatie op www.kankervoorbij.com/TransferFactorcapsules.html


Healing Crisis

Wat is een Healing Crisis?

Zoals met alle natuurlijke genezingen het geval is, kan ook de weg naar een betere gezondheid beginnen met een healing crisis.

De genezing komt op gang door natuurlijke middelen en betere voeding. Het lichaam zal beginnen om zich te ontdoen van giftige stoffen die in de loop der jaren opgeslagen zijn, het hoort bij het genezingsproces.

Over het algemeen vindt het genezingsproces plaats met terugvallen. Tijdens de eerste genezingsfase, wanneer je lichaam begint met een grote schoonmaak (ontgiften) en je vitale energie begint met het herstel en de opbouw van de organen, kun je last hebben van hoofdpijn, ongemak, griepachtige verschijnselen en vermoeidheid.

Dit wordt healing crisis genoemd.

Misschien voel je je eerst veel slechter voordat het beter gaat. Terwijl je bezig bent om vooruit te gaan, kan er een proces plaatsvinden dat retracing genoemd wordt. Wanneer je bijvoorbeeld last had van huiduitslag, kan deze terugkomen of een tijdje veel erger worden omdat je lichaam zich ontdoet van gifstoffen middels de huid. Misschien merk je dat je vaker moet plassen, of ben je nerveuzer dan normaal. In feite gaat het niet slechter met je, maar ben je beter aan het worden. Uiteindelijk zul je uitkomen bij een betere gezondheid.

Het is belangrijk om deze tijdelijke symptomen niet te onderdrukken met medicijnen, omdat deze de healing crisis kunnen onderbreken.


Dr. Hamer

Een bezoeker van kankervoorbij.com maakte mij attent op een video over Dr. Ryke Hamer, die in zijn ziekenhuis in Oostenrijk patiënten behandelt en geneest met een genezingskans van 90%.

Deze patiënten zijn meestal door de gevestigde geneeskunde afgeschreven of komen helemaal niet voor een behandeling in aanmerking. De video laat het ontstaan, het verloop en de genezing van kanker zien, volgens wetenschappelijke wetmatige regels. Dr. Hamer toonde al 1984 aan bij een grote groep mensen dat o.a. kanker meestal ontstaat door de 3 volgende punten tezamen:
1. Er was sprake van een zware conflictbeleving…


2. die acuut en hoog dramatisch was


3. en er was op dat moment een psychische isolatie (dus de heftige conflictbeleving werd vasthouden en er was niemand om mee te praten)

Er kan pas genezing plaatsvinden indien de kankerpatiënt deze heftige conflictbeleving kan benoemen en erover gaat praten. Merkwaardig genoeg kon de kankerpatiënt dit tot op de minuut benoemen wat er zich had afgespeeld in het verleden. Het lichaam heft dan de lichamelijke blokkade (kanker) als het ware op waardoor de kanker of de betreffende ziekte verdwijnt als sneeuw voor de zon (mede met röntgenfoto's wordt dit aangetoond). Via deze link vide Dr. Hamer kunt u de videofilm bekijken. Voorzien van Nederlandse ondertitels. U moet er even voor gaan zitten, maar ik kan het u zeker aanbevelen.


Het Nieuwe Inzicht

Graag wil ik u attent maken op de website www.hetnieuweinzicht.nl De site hetnieuweinzicht.nl is gebaseerd op het gesproken woord en de uitspraken van God die in de eerste vijf boeken van Neale D. Walsch zijn gedaan en mede tijdens de jarenlange praktijkervaring als energetische therapeut van de maker van deze website.

Tijdens zijn praktijkervaring is hij steeds meer tot de ontdekking gekomen, dat vele gezondheids-problemen gerelateerd zijn aan bepaalde kernvragen, zoals bv. 'de zin van het leven', 'het waarom', en 'hoe kan ik mijn depressies'overwinnen. Tijdens sessies van de laatste jaren blijkt het, dat er steeds meer behoefte bestaat aan een goed onderbouwde uitleg over de relatie tussen de ziel, de geest en het lichaam en de verbondenheid met |Al| en het leven.

Een goede uitleg dat het leven God is en dat God het Leven is, zorgt er mede voor dat vele mensen inzicht krijgen en het 'wel en wee' van hun ziekte beter gaan begrijpen,en dat hun ziekte niet zinloos is, zoals vele mensen denken.

Maar vooral dat zij nu gaan beseffen dat het leven geen leerschool is, maar een evolutieproces is. Een proces waarin je de gelegenheid krijgt jezelf te ontwikkelen; jezelf verder te ontwikkelen en te plaatsen op de opgaande lijn naar een hoger bewustzijnsniveau.

Een proces waarin je met de juiste ondersteunende hulpmiddelen - bijvoorbeeld het proces van verandering van overtuigingen-systemen tot het zelf leren van energetisch reinigen van het lichaam - toch goede resultaten kunnen boeken. De eerste stap tot 'Verandering' begint vaak bij het aanvaarden van kennis over misvattingen over God en het Leven.Met deze bijzondere website wil ik deze Nieuwsbrief beeindigen. Weet dat de hemel is in je hart, en het sterrenlicht in je ziel.

Als voor iemand in je omgeving deze nieuwsbrief van belang zou kunnen zijn, zend hem dan alsjeblieft door.

Alle lezers van de Nieuwsbrief Kankervoorbij wil ik liefdevolle en gezonde feestdagen wensen en een geïnspireerd 2009.

Hartelijke groet,

Foekje
dec. 2008
Nieuwsbrief Kankervoorbij 6/2008