Inhoud:


- New Lifestyle Resort
- Kanker anders bekeken
- Innerlijk glimlachen
- Telefoon Healing Online
- Ik en kanker


Lieve mensen,

Als (ex)-kankerpatient kom je soms onbegrip tegen in je naaste omgeving. Het is moeilijk voor mensen, die zelf geen ervaring hebben met kanker, om zich voor te stellen hoe ingrijpend de ziekte en de behandeling is. Binnenkort wordt er een centrum geopend, waar survivors van kanker en hun familieleden en partners elkaar kunnen ontmoeten. Je leest erover in deze nieuwsbrief.

Als voor iemand in je omgeving deze nieuwsbrief van belang zou kunnen zijn, zend hem dan alsjeblieft door. Inschrijven op deze nieuwsbrief kan op www.kankervoorbij.com/Nieuwsbrief.htmlNew Lifestyle Resort

De Stichting Angelsfound wil met het New Life Style Resort een ontmoetingsplaats creëren voor ex-kankerpatiënten en hun naasten.

Op 4 november a.s. wordt het New Life Style Resort voor 'survivors of cancer' officieel geopend. Het resort is een oud landhuis uit 1883 aan de grens van het dorpje Zweifall in Duitsland. Het dorp ligt op 2,5 uur rijden van Utrecht en is via de snelweg eenvoudig te bereiken. Er zijn 30 guestrooms en een aantal smaakvol ingerichte woonkamers. Er is een sociëteit, haardkamer en bibliotheek.

Er is een speciaal kennismakingsweekend georganiseerd op 11 en 12 november a.s. Tijdens eens verblijf in dit resort kun je kennismaken met een fantastische locatie waar je na een ingrijpende periode in je leven even op adem kunt komen, en contact kunt hebben met mensen met een soortgelijke achtergrond. Tijdens het kennismakingsweekend worden er filmopnamen gemaakt door het Tros-programma ‘Ik vertrek’.

Het is de bedoeling mensen weer te laten ervaren dat via het stimuleren van de 5 belangrijke zintuigen van de mens ( horen zien voelen ruiken en proeven) het mogelijk is een sfeer te creëren waarin mensen zichzelf kunnen zijn.


Kanker anders bekeken

Steeds meer mensen worden geconfronteerd met kanker, hetzij bij zichzelf, hetzij bij een dierbare in de familie- of vriendenkring. Nagenoeg iedereen zal kanker tegenkomen in zijn naaste omgeving en/of zal dat zelf eens meemaken. Toch zijn er maar weinig mensen die er rekening mee houden dat ze het kunnen krijgen. Natuurlijk is het niet echt mogelijk je voor te bereiden op een ziekte die zoveel impact heeft op het leven. Toch is het verstandig in goede tijden te kijken naar deze ingrijpende ziekte, omdat de kans groot is dat je er ooit mee te maken krijgt of om te weten wat je kunt doen om kanker te voorkomen. Hoe kun je je lichaam en je leven het beste ondersteunen als je al kanker hebt?

Op 31 oktober a.s. geef ik hierover een informatieavond bij het spirituele centrum Mannaz in Veenwouden. Tijdens deze informatieavond, die om 20.00 uur begint, kun je je inschrijven voor de workshop ‘Kanker anders bekeken’ die ik in november verspreid over 4 avonden, geef.

Kosten voor de informatieavond bedragen € 8,50, inclusief koffie of thee. Jullie kunnen je opgeven voor deze informatieavond of voor de workshop bij Christien Smit van Mannaz, of via tel. nr. 0511-477363.


Innerlijk glimlachen

Innerlijk glimlachen is een van de belangrijkste transformtietechnieken. Door innerlijk te glimlachen wekken we in onszelf de kracht der liefde en laten gouden, genezend licht stralen. Deze kracht, die we normaal gesproken alleen naar buiten richten, laten we nu naar binnen stromen. We lachen onszelf toe met onze overtuigendste en innemendste glimlach. Innerlijk glimlachen is een uitermate effectief instrument om een liefdevolle relatie met onszelf op te bouwen, de zelfgenezende krachten van het lichaam te stimuleren en zieke energieën te transformeren. Het heelt oude wonden en is een effectieve remedie voor psychosomatische klachten. Met de kracht van het ware innerlijk glimlachen kunnen we elke cel van ons lichaam reinigen en sterker maken en emoties in evenwicht brengen zodat er transformatie kan plaatsvinden en we onze innerlijke kracht vergroten.

Innerlijk glimlachen kunnen we in elke houding doen.

Sluit de ogen. Denk terug aan een situatie waarin u moest glimlachen en zich zorgeloos heerlijk voelde. Neem er alle tijd voor. Neem niet het beeld van een ander persoon, want onze gevoelens voor anderen zijn te gemengd, terwijl we hier naar een onbelast weldadig gevoel zoeken. Het gevoel bijvoorbeeld dat in ons gewekt wordt bij de aanblik van een baby of een dier of door een persoonlijke natuurbelevenis of een uitbundige vrolijke situatie. Concentreer je nu op het weldadige gevoel dat je je herinnert direct in je midden en laat dit midden helemaal vol stromen met het gevoel.


Telefoon Healing Online

Vorige maand informeerde ik jullie al over mijn telefonische consultlijn, waar mensen met hun levensvragen of hun zoektocht naar gezondheid terecht kunnen.

Wat is de echte oorzaak van je ziekzijn en welke weg kun je volgen naar gezondzijn? Welke levensvragen zijn nog onopgelost en behoeven aandacht? Als je je de problemen in je leven niet aangaat, kunnen ze zich na jaren vast gaan zetten in je lichaam en zorgen voor chronische ziekte. Geloof me, daar weet ik alles van.

Voor een meer spirituele invalshoek maakte ik de website www.telefoonhealingonline.nl .Ik en kanker

Deze maand vond ik voor jullie het boek ‘Ik en kanker’ van L.Masanowa Tatje

De auteur vertelt in dit boekje hoe zij methoden heeft gevonden om van borstkanker te genezen zonder reguliere medische hulp. Haar proces van zelfgenezing wordt in chronologische tijdsvolgorde weergegeven, afgewisseld met een relaas van haar gedachten, emoties en spirituele groeiproces. Van 2000 tot 2005 beschrijft ze hoe ze -voornamelijk in Spanje- reinigingskuren, geneeskrachtige kruiden, regressietherapie, aangepaste voeding en energiewerk haar kanker probeert te overwinnen. Een Spaanse arts ondersteunt haar genezingsproces en beveelt een hoge dosis vitamine C aan. De schrijfster wandelt, mediteert en loopt ook een deel van de route naar Santiago de Compostella. Aan het einde van het boek blijkt dat ze genezen is. Zij biedt dit boek aan ter inspiratie aan andere mensen en om haar geloof in zelfgenezing uit te dragen. Een boekje voor mensen die geinteresseerd zijn in natuurlijke geneeswijzen en daarbij een persoonlijk verhaal op prijs stellen. Met bibliografie en internetadressen. Te bestellen via de pagina Boeken van Kankervoorbij.com.Blijf onderweg naar jezelf, en wijk niet af van die route. Het is de enige weg naar gezond en gelukkig zijn.

hartelijke groet,

Foekje Meijer-Linstraoktober 2006
Nieuwsbrief Kankervoorbij 6/2006