Inhoud:


- Persoonlijke ontwikkelingen
- Telefonische hulp- en consultlijn
- Doorbraak in kankerbehandeling in China
- Boekentip
- Citaat


Lieve mensen,

Zo door de jaren heen ben ik deel uit gaan maken van een groot netwerk van mensen die zich bezig houden met gezondheid, spiritualiteit en veranderingsprocessen in de wereld. Via internet krijgen we soms bijzondere informatie aangereikt. Deze maand nieuws over kankerbehandeling in China. Graag deel ik met jullie deze informatie. Ook deze maand een persoonlijke tint aan deze nieuwsbrief over mijn eigen leven.

Als voor iemand in je omgeving deze nieuwsbrief van belang zou kunnen zijn, zend hem dan alsjeblieft door. Inschrijven op deze nieuwsbrief kan op www.kankervoorbij.com/Nieuwsbrief.htmlPersoonlijke ontwikkelingen

Negen jaar geleden werd ik behandeld voor borstkanker. Negen jaren ben ik bezig geweest om na de radiotherapie mijn fysieke gezondheid weer in balans te brengen. Jarenlange bestrijding van candida, reiniging van de lever en de darmen, eindeloos ontgiften, dieet, en begin dit jaar de verwijdering van mijn amalgaamvullingen. En nu, een half jaar en weer een intensieve ontgiftingskuur later, komt de energie met grote golven terug in mijn lichaam. En heb ik aan den lijve ervaren hoezeer zware metalen (o.a. kwik) de organen en de lichaamsprocessen ondermijnen en belasten. Het heeft me jaren van mijn leven gekost. Ik ben ervan overtuigd dat aan mijn belastende vermoeidheidverschijnselen nooit een eind gekomen was, als ik mijn amalgaamvullingen niet had laten vervangen door composiet.

Wat een genot om de energie weer door mijn lichaam te voelen stromen. Wat heerlijk om de onzekerheid te voelen verdwijnen en weer op mijn lichaam te kunnen vertrouwen.

Wat een lange weg heb ik afgelegd. Ik heb veel achter me gelaten, maar ik heb ook prachtige nieuwe ontmoetingen gehad.

Het was vaak moeilijk, maar wat heb ik ook veel geleerd.
Telefonische hulp-en consultlijn

Als ik iets heb geleerd, dan is het dat gezondzijn zich afspeelt op verschillende niveau’s tegelijkertijd. We zijn gezond als we fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel in balans zijn. De grootste bedreiging voor de gezondheid is onverschilligheid. Eigenlijk zou iedereen een persoonlijk gezondheids programma moeten hebben, en daar heel bewust mee bezig moeten zijn. Vanuit mijn eigen ervaringen wil ik graag mensen adviseren of ondersteunen (ook in een kankerproces), en daarom heb ik een telefonische hulp- en consultlijn geopend. Het nummer is 0900-0401146 (80 cent p.m.) Wie weet spreken we elkaar zo nog eens. www.kankervoorbij.com/telefonischehulplijn.html


Doorbraak in kankerbehandeling in China

Van iemand uit mijn netwerk kreeg ik vorige maand een zeer belangrijke China TIP door. Hij gaf me toestemming om dit verhaal in mijn nieuwsbrief te plaatsen. Ik geef jullie hieronder de letterlijke tekst uit een China-nieuwsbrief:

Een Chinese start-up heeft in samenwerking met een van de grootste universiteiten ter wereld (Beijing University Medical School) een therapie ontwikkeld die zowel lever-, borst-, nieren- en botkanker middels ultrasone geluidsgolven kan behandelen (jawel toch weer Energie). Kortom geen operaties, brandplekken, pijn en een lange nabehandeling meer. Zelf een narcose en/of verdoving is niet meer nodig bij deze behandelwijze. Tevens staat dit bedrijf op het punt om van de FDA (Amerikaanse Keuringsdienst voor Medische toepassingen) goedkeuring te krijgen voor nog meer vormen van kankertherapie, AIDS en HIV. Testen worden op dit moment in Amerika gedaan bij de Universiteiten van Washington en Seattle.

Een doorbraak kunnen wij u vertellen. En dat uit China. Wonderbaarlijk.

De reden waarom wij dit nieuws pas deze maand durven te brengen is omdat er nu al meer dan 21.000 patiënten mee behandeld zijn met een succespercentage van meer dan 78%. En we praten hierbij niet over mensen waarbij net kanker geconstateerd is maar vooral zij die in het laatste stadium zijn. Dus geen eenvoudige klus om dan alsnog een succespercentage van 78% plus te halen dachten wij zo. Met dit aantal is men ook de testfase voorbij en wordt er in China druk gewerkt om deze therapie uit te rollen naar meer dan 17.000 ziekenhuizen met meer dan 300 bedden (er staan op dit moment al tienduizenden mensen over de hele wereld op de wachtlijst). Met meer dan 300 bedden wordt het immers eenvoudiger om de investeringen in apparatuur en opleiding snel terug te verdienen. En wanneer u weet dat tegenwoordig 1 op de 3 mensen in Nederland aan kanker overlijdt is deze nieuwsbrief c.q. TIP misschien wel van de belangrijkste die we ooit gestuurd hebben. Een TIP van levensbelang voor u en uw naasten dus. Kanker is immers een wereldwijde epidemie aan het worden waarbij we in de afgelopen 100 jaar niet veel verder gekomen zijn dan het toepassen van levensgevaarlijke radioactieve bestraling, chemotherapie en operaties. Zaken die vanaf vandaag misschien wel niet meer nodig zijn en zowel onze ziekenhuizen, doktoren, ziekenfondsen en patiënten duizenden euro’s per behandeling, nazorg en WAO uitkeringen kunnen besparen. Dit Chinese geheim dames en heren is immers ook nog eens veel goedkoper en sneller toe te passen dan alle reguliere therapieën samen. U als Insider en Professioneel abonnee krijgt deze eerste TIP NU.

Gewoon om even kennis te maken met de DE TWEEDE GOLF CHINA TIPS.

Gewoon omdat geld niet altijd het belangrijkste in het leven is.

Gewoon omdat ABN-AMRO, De Rabobank, Merill Lynch, Morgan Stanley, Smith Barney,Goldman Sachs, Lehman Brother, Deutsche bank etc. er nu nog niet van gehoord hebben laat staan hun portefeuille met dit aandeel aan het vullen zijn.

Alleen General Electric heeft onlangs een belang van 15% in dit bedrijf genomen. Kortom de grootste Amerikaanse fabrikant van medische apparatuur ter wereld ziet het wel zitten. En dat is natuurlijk ook goed voor de FDA lobby. www.chinameditech.com


Boekentip

Deze maand wil ik een bijzonder boek onder jullie aandacht brengen. Het gaat om het boek 'Bondgenoot' van Henk Fransen.

Dit boek is in de ikvorm geschreven. De ik is een immuuncel, Bondgenoot geheten. Bondgenoot beschermt de mens tegen vijanden en herinnert alle cellen aan hun unieke opdracht. In dit meeslepende, superoriginele verhaal bindt bondgenoot de strijd aan met Leegte, die de mens dreigt te vernietigen. Het lijkt aanvankelijk een hopeloze strijd: Leegte is een geducht tegenstander en de behandelingen van Witjas maken het er ook niet veel beter op... Geholpen door Hart en Stem komt Bondgenoot echter tot diepere inzichten, zodat hij uiteindelijk zijn kroon verdient: hij buigt zijn teleurstellingen en pijn om in het voordeel van de mens en draagt zo bij aan de genezing van de mens.

Te bestellen via mijn website onder Boeken .Citaat

"Jezelf omhelzen zoals je bent, is de eerste stap en de laatste. Je moet zijn wie je bent. Wat je zou moeten zijn is niet belangrijk. Wie je ook bent, je bent uniek. Het universum heeft je zo gemaakt. God heeft je zo gemaakt. Waarom verstoor je Zijn werk? Je overgeven aan God is jezelf zijn. Je hoeft niets te doen om te zijn wie je bent."

Citaat BhagavanJullie weten natuurlijk dat jullie met vragen of reacties terecht kunnen op de contact-pagina van mijn website. Of misschien hoor ik van jullie via mijn telefoonlijn.

hartelijke groet,

Foekje Meijer-Linstraseptember 2006
Nieuwsbrief Kankervoorbij 5/2006