Inhoud:


- Gezondzijn, Levensloop en Welbevinden
- Weblog


Lieve mensen,

Het is de bedoeling met deze nieuwsbrief abonnees regelmatig te informeren over ontwikkelingen op het gebied van kanker, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Als voor iemand in je omgeving deze nieuwsbrief van belang zou kunnen zijn, zend hem dan alsjeblieft door. Inschrijven op deze nieuwsbrief kan op www.kankervoorbij.com/Nieuwsbrief.html

Gezondzijn, Levensloop en Welbevinden

Geen ziekte als kanker noopt een mens zo om zijn/haar leven te overzien en zichzelf vragen te stellen. En als de ziekte is overwonnen, heeft een mens vaak behoefte om het leven opnieuw richting te geven. Wat wil ik nu echt? Wie ben ik eigenlijk? Ben ik gelukkig in mijn relatie, werk, vriendenkring? Wat heb ik altijd al eens willen doen?

Voor ieder mens is het belangrijk eens halt te houden en tijd te nemen voor zelfreflectie. Soms ook kan een mens vastzitten in zichzelf en het gevoel hebben alleen niet meer de weg te kunnen vinden. Dan is het fijn om met een groep gelijkgestemden in een ontspannen en intieme sfeer levenservaringen en levensvragen uit te wisselen.

Dit kan nu in de 3- of 4- daagse bijeenkomsten Gezondzijn , Levensloop en Welbevinden.

D.m.v. lezingen, wandelingen en gesprekken kunt u met anderen datgene delen wat u bezighoudt. Hoe kunt u uw Levensloop sturen naar meer Gezondzijn en Welbevinden?

Het leven kan een pad vol vreugde en voldoening zijn, dat samengaat met het vinden van onze innerlijke kracht . Als we ons innerlijk kunnen bereiken en volkomen eerlijk tegenover ons zelf zijn, geeft dat alleen al een grote voldoening . Alleen daardoor al zullen we ons gezonder en gelukkiger voelen.

Voor hen die de moed hebben zichzelf te willen ontdekken ligt er een goudmijn te wachten: die van zelfgenezing. We hebben het allemaal in ons, maar hebben soms elkaar nodig om het te leren gebruiken. Het enige wat we nodig hebben is geloof, volharding en geduld.

Kijkt u voor de volledige informatie over deze bijeenkomsten op www.tijd-om.nl/kankervoorbij/
En ervaar met elkaar dat gezondheid en geluk in wezen vlak om de hoek liggen, in onszelf!
Weblog

Sinds kort is er ook mijn weblog Kankervoorbij
Hierin wil ik regelmatig schrijven over de psychische aspecten van kanker en natuurlijke kankerbehandeling. Ook hoop ik op veel reacties, zodat we steeds beter de oorsprong en de aard van kanker leren begrijpen.

Uiteraard met de bedoeling de ziekte te overwinnen en voorgoed achter ons te laten.

Een hartelijke groet,

Foekje Meijer-Linstra
www.kankervoorbij.com


oktober 2005
Nieuwsbrief Kankervoorbij 6/2005