Dag lieve mensen,


Uit onderzoek is bekend dat 30% van de kankerpatiënten in Nederland kiest voor aanvullende of volledig alternatieve behandelingen.
Degene die geen heil zien in standaard behandeling met chemo of bestraling wordt verdere behandeling in het ziekenhuis geweigerd, waardoor deze mensen volledig op zichzelf zijn teruggeworpen.
Waarom weten we wetenschappelijk zo weinig over alternatieve therapie?
O.a door de houding van partijen als het KWF dat jaarlijks 80 miljoen aan particuliere donaties ontvangt en geen enkele euro besteed aan onderzoek naar alternatieve vormen van kankertherapie.
Daar zou redelijkerwijs tenminste 30% van de particuliere donaties (vaak van overleden kankerpatiënten) voor moeten worden vrijgemaakt.
Met nog 200 miljoen op de bankrekening zou dat geen probleem mogen zijn lijkt me.Inhoud:


-Keltisch zeezout
-Bedankje
-Wat u niet mag weten over uw gezondheid
-UitputtingKeltisch zeezout


Een aantal maanden geleden schonk ik in deze nieuwsbrief aandacht aan het boek ‘Water’ van Dr. Fereydoon Batmanghelidj. In dit boek bespreekt Dr. Batmanghelidj het gebruik van ongeraffineerd zeezout.
Aan de hand van dit boek kwamen er heel veel vragen over dit zout en hoe het te gebruiken.
Keltisch zeezout wordt handmatig gewonnen volgens een traditionele, meer dan 2000 jaar oude Keltische methode in de Guérande-streek in Bretagne, Frankrijk. Water uit de koude zeestroom van de Atlantische Oceaan wordt via een ingenieus kanalenstelsel geleid naar ondiepe kleimoerassen. De zure klei in deze moerassen neutraliseert tot op zekere hoogte het zeer basische zeewater.
Het zout wordt niet gewassen, niet gedroogd en niet geraffineerd, dus de mineralenbalans blijft volledig intact.
Bovendien tonen tests aan dat het zout 100 procent vervuilingsvrij is door deze aloude zuiveringsmethode.
Keltisch zeezout bevat ruim tachtig mineralen en spoorelementen die allemaal in de perfecte verhouding, samenstelling en balans ten opzichte van elkaar staan.
Door op onderstaande afbeelding te klikken is het mogelijk dit zuiverende zout te bestellen.
Lees hier meer over het gebruik van Keltisch zeezout, en het recept.

Het is mijns inziens een uitstekende basis voor een goede gezondheid.


Bedankje


In de nieuwsbrief van januari deed Josien Swart een verzoek aan de lezers om haar te helpen bij het maken van haar scriptie voor haar opleiding tot Psychodynamisch Therapeut.
Graag wil zij persoonlijk bedanken voor alle reacties en medewerking:


‘In januari deed ik een oproep in deze nieuwsbrief. Ik zocht mensen die zelf met de diagnose kanker werden geconfronteerd en mee wilden werken aan mijn scriptie d.m.v. het invullen van een digitale vragenlijst.
De titel van mijn scriptie is “Het verhaal achter de kwaal” en gaat over de samenwerking tussen geest, lichaam en ziel, in verband met ziekte. De aandacht is gericht op kanker.
Ik hoop dat mijn scriptie iets kan betekenen voor mensen met kanker.
In juni heb ik mijn diploma gehaald voor psychodynamisch therapeut en heb daarmee een hele intensieve periode van vier jaar afgesloten.
Ik wil alle mensen die hebben gereageerd op mijn oproep heel hartelijk bedanken. Velen hebben hele persoonlijke verhalen met me gedeeld waarvan ik soms diep onder de indruk was.
Heel erg bedankt voor jullie medewerking en jullie geschonken vertrouwen.


Vriendelijke groet,


Josien Swart ‘


Van harte gefeliciteerd, Josien, en ik wens je veel voldoening in je nieuwe loopbaan.Wat u niet mag weten over uw gezondheid


In het boek Censuur, wat u niet mag weten over uw gezondheid bestrijkt de schrijver, dr. Lenkei vele gebieden, maakt hij de lezer voor vele dingen wakker, niet alleen voor wat er fout is, maar vooral ook voor wat mensen kunnen doen om hun eigen verantwoordelijkheid aan te gaan voor hun eigen gezondheid.
Hij steekt hen een hart onder de riem om de stap te zetten om zichzelf te helen, door voorbeelden te geven van mensen die dat pad met succes hebben gelopen, en zo kanker en andere ernstige ziekten overwonnen.


Veel mensen zijn zo geïndoctrineerd door de farmafabels: ´vaccinaties zijn veilig en effectief´, ´kanker is ongeneeslijk´ en ´aids is besmettelijk´ - dat zij ondanks een lange reeks van uitsluitend gedocumenteerde feiten, niet kunnen geloven dat dergelijke opzettelijke slechtheid kan bestaan.
In dit boek toont de Hongaarse dr. Lenkei aan dat deze slechtheid werkelijk bestaat.Meer titels onder de button Boeken

Misschien wilt u ook nog 15 minuten van uw tijd vrij maken om onderstaande video’s te bekijken, omwille van uw gezondheid en die van uw kinderen.


http://www.youtube.com/watch?v=MSpkLk0vYmk
http://www.youtube.com/watch?v=-B9MeO3SRxU


Uitputting


Kort geleden las ik een interessante stelling: 'Iemand die vanuit zijn geweten leeft wordt hard. Iemand die vanuit bewustzijn leeft blijft zacht.'
De theorie daarachter is dat iemand die bepaalde ideeën heeft over hoe men moet leven, van nature hard wordt.
Hij moet zijn karakter voortdurend om zich heen dragen. Dat karakter is als een pantser, zijn bescherming, zijn zekerheid.
Zijn hele leven is in dat karakter geïnvesteerd. En hij reageert altijd op situaties via zijn karakter, nooit rechtstreeks.
Als je hem een vraag stelt heeft hij zijn antwoord klaar.
Dat is typerend voor een hard mens: hij is afgestompt, alles gaat automatisch.
Hij mag dan een goede computer zijn, maar hij is geen echt mens. Zijn reactie is voorspelbaar, hij is een robot.
Zo wordt de levensenergie verbruikt voor de inspanningen om de enorme, belachelijke machinerie van gewichtigheid en productiviteit te blijven voeden.
Hij is zo bezig geweest alles in de hand te houden, dat hij niet in staat is geweest echt uit te rusten.


Een echt mens gedraagt zich spontaan, vanuit het hart.
Als je hem een vraag stelt krijg je een respons op je vraag, geen reactie.
Hij opent zijn hart voor je vraag, stelt zich aan je vraag bloot en geeft er een respons op.
Het leven is geen zaak die geleid moet worden, maar een mysterie dat geleefd wil worden.
Vanuit dat bewustzijn verloopt het leven op een ontspannen manier.


Tenslotte:

Dat waren weer een aantal heel verschillende onderwerpen, die toch allemaal met ons welbevinden te maken hebben.
De zomer loopt teneinde. Het nieuwe seizoen brengt weer nieuwe ontwikkelingen en leermomenten.
Ik hoop dat we elkaar blijven ontmoeten.


Warme groet,


Foekje

www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com

Nieuwsbrief Kankervoorbij
Augustus 2010