Back to Back Issues Page
Nieuwsbrief Kankervoorbij
December 14, 2012Lieve lezers,


Kanker genezen door je dieet aan te passen, kan dat?
Schijnbaar wel, want het is een 78-jarige man gelukt, nadat hij door de artsen niet te genezen verklaard was. In april werd hem verteld dat hij niet meer beter kon worden en in augustus van datzelfde jaar verklaarden dezelfde artsen hem vrij van kanker.
De man, Allan Taylor, was erg aangedaan toen de artsen hem vertelden dat ze niets meer voor hem konden doen om zijn aandoening te behandelen. Maar de 78-jarige man gaf niet op. In plaats daarvan zocht hij op internet naar alternatieve methoden om kanker te genezen.
Na het bestuderen van verschillende websites wist hij een ding zeker: hij moest zijn dieet drastisch veranderen, en dat deed hij. De kern van zijn dieet was dat hij rood vlees en zuivelproducten verving door 10 porties rauwe groenten en fruit per dag.
Verder bestond zijn dieet uit gras in poedervorm, curry kruiden, abrikoos pitten en seleniumtabletten.
Hij zocht in Google met de woorden ‘dikke darm kanker genezen’. Hij gebruikte de adviezen die hij daar vond samen met de adviezen die hij had gekregen van zijn lokale gezondheidswinkel om zijn nieuwe dieet te bedenken.
Hij is van mening dat het elke ochtend en avond nemen van een theelepel gemalen gerst gras in warm water cruciaal was voor zijn genezing.
‘Er is geen twijfel in mijn gedachten dat mijn dieet mijn leven heeft gered’, zei hij. ‘En dat voor nog geen 30 euro per week.’. (Bron: dailymail.co.uk )


Inhoud:


-Superfoods
-Stichting InKaZo
-Gratis E-books
-Kokosolie
-Nieuwe wetgeving alternatieve middelen


Superfoods


Superfoods zijn krachtige, geconcentreerde voedingsmiddelen met een ontzagwekkend vermogen ons lichaam te voeden en te herstellen. In het onderstaande full-color geïllustreerde boek geeft rawfood-deskundige David Wolfe een volledig overzicht van smakelijke plantaardige voedingsproducten zoals goji-bessen, cacaobonen (rauwe chocola), hennepzaad, maca, spirulina, producten van bijen en nog talloze andere producten.


Als krachtige en duurzame bron van goede eiwitten, vitaminen, mineralen, enzymen, antioxidanten, vetten en oliën, essentiële aminozuren en vetzuren en andere voedingsstoffen vormen superfoods een uniek en veelbelovend stuk van de voedingspuzzel.


Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:
Alle superfoods worden tot in detail beschreven en voorzien van eenvoudige, lekkere recepten.
Deze zeer toegankelijke handleiding geeft je overtuigende, wetenschappelijke argumenten betreffende de unieke kracht van superfoods ten aanzien van uitstekende voeding, gezondheid en welzijn, lichamelijke schoonheid en duurzame landbouw.Stichting InKaZo


Stichting InKaZo staat voor Innovatie in Kankerpatiënten Zorg en is een initiatief van 4 vrouwen die zich zorgen maken om de kwaliteit van de zorg aan kankerpatiënten in Nederland.
Zij willen zich inzetten om de resultaten van de gangbare behandelmethoden bespreekbaar te maken op het gebied van genezing of de kans daarop en de bijwerkingen.
Voorts willen zij een dialoog op gang brengen over de vrijheid van therapiekeuze voor patiënten en arts, opdat er gezocht wordt naar innovatieve manieren om de effectiviteit, duurzaamheid en kwaliteit van de kankerpatiëntenzorg in Nederland te verbeteren.
Om tot nieuwe inzichten te komen bij de behandeling van kanker denken zij dat er twee belangrijke zaken aandacht verdienen:


1. Informatie uitwisseling: via de ontwikkeling van een open source database
2. Kennis uitwisseling: via het jaarlijks organiseren van een prikkelend congres.


Kijk voor meer informatie op www.inkazo.nl


Gratis E-books


80% van de Nederlanders gaat op zoek naar alternatieven wanneer kanker hen of een directe naaste treft.
De arts Henk Fransen heeft 25 jaar onderzoek gedaan naar alternatieve behandeling van kanker en heeft zijn kennis en inzichten samengevat in vier gratis e-books.
Zijn site www.genezendvermogen.nl bevat een schat aan informatie over kanker en wat je er aan kunt doen.
Via deze site kun je ook de gratis waardevolle e-books aanvragen, voor jezelf of voor iemand waarvan je denkt dat hij/zij het nodig heeft.


De onderwerpen van deze e-books zijn:
- Voeding en supplementen
- Wat je van overlevers kunt leren
- 10 stappen plan bij kanker
- Bondgenoot (autobiografie van een immuuncel) 2013Kokosolie


Kokosolie wordt de gezondste olie op aarde genoemd.
Al meer dan tien jaar wordt kokosolie als vitale voedingsbron gebruikt voor de gezondheid en het algeheel welzijn. Hoewel kokosolie ooit onterecht het etiket van “slechte vetten” kreeg opgeplakt vanwege de verzadigde vetten die erin zitten, is uit vele recente onderzoeken gebleken dat kokosolie essentiële nutriënten bevat voor een uitgebalanceerd, voedzaam dieet.
Nu bekend is dat kokosolie om meerdere redenen bevorderlijk is voor de gezondheid, wordt ze alom beschouwd als de gezondste olie ter wereld voor consumptie.
Er bestaat een wijdverbreid misverstand dat kokosolie slecht is voor je omdat het de cholesterol in je bloed zou verhogen en de kans op hartkwalen zou vergroten.


De waarheid is dat niet alle verzadigde vetten slecht zijn. Recent onderzoek heeft aangetoond dat kokosolie juist een aantal zeer goede eigenschappen bezit. Eén daarvan is dat het heel veel laurinezuur bevat, een nutriënt dat een grote rol speelt bij het in balans houden van ons afweersysteem.
Over het algemeen adviseren de experts dat volwassenen voor een uitgebalanceerd dieet ongeveer 3,5 theelepel kokosolie per dag in hun voeding zouden moeten opnemen.


Om één belangrijke reden is het gebruik van kokosolie bij het koken al aan te raden: kokosolie is stabiel van structuur en is daardoor bestand tegen schade door verhitting en zo gezond dat het je helpt afslanken, hartziekten voorkomt en je cholesterolgehalte verlaagt.Nieuwe wetgeving alternatieve middelen


Vanaf dec. 2012 is nieuwe wetgeving m.b.t. alternatieve middelen van kracht.
Aan de producten zelf verandert niets. Alleen de verpakking en de bijsluiter moeten worden aangepast.
Op de verpakking mag niet meer staan waar het middel voor bedoeld is. Er staat dus alleen nog een productnaam op en je kunt lezen hoe je het product moet doseren. De nieuwe regels zijn op dit moment al wet.
De aangepaste verpakkingen zullen vanaf maart 2013 de winkels instromen. Vanaf september 2013 zijn alleen de nieuwe verpakkingen nog te vinden in de schappen.


Het zou goed zijn als iedereen zichzelf d.m.v. boeken zou informeren over homeopathische middelen, kruiden, etc. zodat u de juiste keuze voor uzelf kunt maken bij klachten. Het is goed om kritisch te zijn en zelf na te denken. Hoe meer je zelf weet, hoe beter het is. Het innerlijk weten van mensen, dat de natuur geneest kan niet verboden worden!


Hoe gevaarlijk zijn onze mobile telefoons en andere WIFi-mogelijkheden? Kijk http://vimeo.com/54189727

Een bijdrage leveren aan de geboorte van een nieuwe wereld: http://birth2012.com/

'Het nemen van een besluit is het krachtigste middel om rust in jezelf te creëren.'


Ik wens iedereen een warme decembermaand en veel geluk en inspiratie in 2013.
Tot volgend jaar,


Foekje Meijer-Linstrawww.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
Dec. 2012

Back to Back Issues Page