Lieve mensen,


In het algemeen denken wij te communiceren met woorden.
Inmiddels is bekend dat woorden slechts ongeveer 7 % uitmaken van de invloed die wij op anderen (menen te) hebben.
Onze lichaamstaal heeft 55 % aandeel in de boodschap die wij bewust of onbewust willen overbrengen.
Wanneer de lichaamstaal niet congruent is aan de woorden die worden uitgesproken, ervaren wij dit in de regel als onprettig.
Intuïtief communiceren staat steeds meer in de belangstelling.
Waarom de een meer aanleg heeft voor telepathie en intuïtie dan de ander blijft onduidelijk.
Veel wetenschappers zijn ervan overtuigd dat ieder mens telepathische kwaliteiten heeft en dat dit ‘zesde zintuig’ alleen getraind kan worden door er voor open te staan.
Communiceren met alles om ons heen kan ons belangrijke informatie geven en kan onvermoede inzichten opleveren die ons helpen gezond te zijn en te blijven.


Inhoud:


-Hyperthermie
-Genezing langs geestelijke weg
-Boek: 'De Doorbraak'
-Stress
-Ervaringsverhaal


Hyperthermie


Uit een recent onderzoek, opgezet en uitgevoerd door o.a. het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam blijkt dat hyperthermie een belangrijke rol kan spelen in de behandeling van baarmoederhalskanker als aanvullend toegepast naast de behandeling van chemotherapie en bestraling.
In Nederland bestaat sinds een jaar een stichting die het onderzoek naar en de behandeling van hyperthermie wil bevorderen en ondersteunen, en hyperthermie toegankelijk probeert te maken voor een grotere groep mensen, tegen een betaalbare prijs en op een acceptabele afstand.

Hyperthermie is een therapeutische methode die de verwarming van weefsel gebruikt om een lichamelijke reactie op te wekken.
Deze lichamelijke reactie zorgt voor stimulatie van de celactiviteit, de afvoer van gifstoffen door een verhoogde lichaamsvochtstroom en een revitalisatie van weefsel.
De opkomst van chemotherapie en bestraling verdrong de hyperthermie naar de achtergrond.
In 1975 werd de eerste wereldwijde conferentie over hyperthermie als aanvullende behandeling bij kanker gehouden.
Sinds die tijd staat hyperthermie weer meer in de belangstelling.
Met behulp van microgolven kan lokaal, in de omgeving van de tumor, een gecontroleerde temperatuurverhoging worden bereikt.
Tegenwoordig weten we dat een temperatuur van 40 tot 45 graden Celsius dodelijk kan zijn voor kankercellen.
Hyperthermie wordt vrijwel uitsluitend toegepast in combinatie met een andere behandelmethode omdat door hyperthermie slechts een gedeelte van de kankercellen verdwijnen.Genezing langs geestelijke weg


Op zaterdag 20 maart 2010 in “Engels Grandcafé – Zalencentrum”, Groothandelsgebouw – Zaal Kriterion, Stationsplein 45, 3013 AK, Rotterdam en op zondag 21 maart 2010 in het Geert Groote College, Theaterzaal Zuideramsterkanaal, Fred. Roeskestraat 84, 1076 ED, Amsterdam, beide dagen van 13.30 tot 17.00 uur, vinden lezingen plaats met als thema: „Genezing langs geestelijke weg - de sleutel voor de gezondheid van morgen“.
Mensen die hulp en genezing zoeken, zijn evenzo welkom alsook artsen, natuurgenezers en mensen werkzaam in medische beroepen.


De lezingen zijn onderdeel van een in meer dan 70 landen plaatsvindende internationale reeks van lezingen door artsen en natuurgenezers van de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep (MWF).
De referenten uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België zullen daarbij ingaan op de medische bewijsbaarheid van de geestelijke geneeswijze door de leer van Bruno Gröning.
Bijzondere genezingen worden door veel mensen kritisch bekeken, wanneer zij langs zuiver geestelijke weg tot stand zijn gekomen.
Door de opname van de genezende kracht beleven echter steeds meer mensen hulp en genezing van klachten, welke door artsen als ongeneeslijk worden aangezien.
Veel van deze successen traden op, nadat de personen in kwestie vooraf lange tijd zonder succes op de meest verschillende manieren behandeld werden en uiteindelijk als uitzichtloos golden.


De referenten zullen tijdens de lezingen ingaan op de medische bewijsbaarheid van geestelijk genezing.
Gedocumenteerde successen worden voorgesteld en verklaard.
Langs geestelijke weg gezond geworden personen zullen over hun genezing vertellen.
De bezoekers wordt een weg getoond, hoe zij de genezende kracht bewust in het lichaam kunnen opnemen en beleven.


Binnen de MWF worden de plaatsgevonden genezingen door artsen, aan de hand van medische documenten van onafhankelijke artsen, systematisch samengevat en gedocumenteerd.
Daarbij werd onomstotelijk vastgesteld, dat zelfs ernstige organische ziekten permanent kunnen genezen.
Verder gebeuren er ook genezingen van angsten, allergieën, depressies tot zelfs vrij van drugsverslaving.
De toegang is gratis, er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Verdere informatie kunt u krijgen via telefoonnummer: 0475-326068, 0495-625360 of op internet onder: www.bruno-groening.org


Boek: 'De Doorbraak'


Dit boek zal je diep raken en inspireren tot het ontdekken van je eigen grootsheid en potentie, en de grootsheid van ieder mens.
Dit is niet zomaar aan boek, maar een bijzondere ervaring, en het is onmogelijk erdoor heen te gaan zonder dat ze je raakt, uitdaagt en verandert.


Dit boek gaat over het doorbreken van blokkades die je afhouden van het ervaren van je ware essentie.
Een inspirerende combinatie van wetenschap en filosofie wordt op een dusdanig toegankelijke manier gepresenteerd, dat zelfs de meest diepzinnige concepten makkelijk te begrijpen zijn.
Door de bijzondere, waargebeurde verhalen van gewone mensen met verbazingwekkende en ontroerende ervaringen, zul je de universele wetten en principes die aan je bestaan ten grondslag liggen ontdekken en onderzoeken.


Bovenal is dit een zeer wezenlijk en praktisch handboek dat je inzicht verschaft in waarom je leeft zoals je leeft en hoe je jouw leven kunt transformeren tot de meest verheven voorstelling die je ooit voor ogen hebt gehad.
Je krijgt de formule aangereikt voor het manifesteren van je dromen, het ontdekken van de geheimen tot het openen van je hart.
Je krijgt diepgaande inzichten in het creëren van meer vervullende en liefdevolle relaties.
Je zult jouw geboorterecht doen herontwaken, de angsten en illusies omtrent de mythe van de dood overstijgen, en je weer verbinden met je eigenlijke missie en doel hier op Aarde.

Meer titels op de pagina Boeken


Stress


Het is misschien goed nog eens bewust te zijn van de nadelige gevolgen van stress
Een essentieel mens voelt dat hij niet los staat van het geheel en weet dat hij niet in zijn eentje zijn lotsbestemming hoeft te vinden.
Het leven stroomt, de wereld is in beweging…..Sommige dingen gebeuren uit zichzelf en worden op je pad gebracht.
Je kunt ontspannen en er gewoon zijn.


De essentiële mens is geen doener.
De toevallige mens is een doener.
Want de toevallige mens leeft in een wereld vol onzekerheden die hij aanziet voor zekerheden.
Daarom verkeert de toevallige mens in angst, stress en zorgen.
Hij zit voortdurend op een vulkaan die elk moment kan uitbarsten.
Ervaringsverhaal


Erika liet me weten dat ze haar persoonlijke verhaal graag wil delen met de lezers van de Nieuwsbrief Kankervoorbij. Hier komt het:


‘Eind augustus 2007 werd bij mij borstkanker ontdekt en gezien de grootte van de tumor ging ik eerst aan de chemo in de hoop dat de tumor zou slinken, zodat ik voor een borstbesparende operatie in aanmerking zou komen.
Aangezien het een tijdje duurde voordat men er achter was wat voor tumor het was en welke chemo ik dus moest hebben, startte de behandeling pas half oktober.
In die tussentijd heb ik geprobeerd om zelf invloed uit te oefenen op mijn tumor, door mijn hand erop te houden en er heel veel liefde naar toe te sturen. Na 2 weken liet de tumor ineens los (er kwamen ook veel emoties).


Toen ik bij de oncoloog kwam en hem dit vertelde, heeft hij gevoeld en ook bevestigd dat de tumor los was gekomen van het omringende weefsel, maar daar bleef het bij, hij wilde er verder niet over praten.
Ik vond het zelf geweldig en ben doorgegaan met handoplegging tijdens mijn hele behandeling.
Omdat er bij de operatie ook 2 poortwachterklieren besmet bleken, moesten ook mijn okselklieren verwijderd worden.
Toen ik ontdekte dat ik ook een "dikke arm" weg kon krijgen door mijn handen erop of er vlak boven te houden, ben ik gaan uitproberen of dit ook bij anderen lukte.
Ik had een collega die 10 jaar geleden borstkanker had gehad en al 10 jaar een dikke arm had.
Natuurlijk heb ik haar arm niet "leeg gekregen" , omdat er ook al verbindweefseling was opgetreden, maar hij is wel een heel stuk geslonken, zodanig dat je alle "rimpeltjes" bij de pols weer kunt zien; ze kan ook weer over haar schouder achterom kijken en heeft geen voorhoofdsholteontsteking meer (ook een gevolg van een slecht functionerend lymfesysteem).
In feite heeft zij me aangemoedigd hier "iets" mee te gaan doen en dat heb ik ook.
Ik heb een opleiding gevolgd, allerlei mensen behandeld en sinds 1 augustus 2009 officieel mijn eigen praktijk gestart.


Ik heb zelf het gevoel dat ik kanker moest krijgen om erachter te komen dat ik deze "gave" had en ondanks de zware periode die ik door moest maken, ben ik er heel erg blij mee.
Het heeft mijn leven compleet veranderd, het veel bevredigender gemaakt.
Ik geloof nu dat ziek zijn niet alleen een fysiek probleem is en dat je mensen alleen kunt helen door naar de hele mens te kijken.’


Bedankt voor je verhaal, Erika.
Haar website is www.energetiseren-en-magnetiseren.nl

Ik hoop dat er voor iedereen weer interessantie informatie is in deze editie.
Denk je dat deze nieuwsbrief iets kan betekenen voor iemand in je omgeving, stuur hem dan a.u.b. door.
Hartelijke groet,


Foekje
www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
Februari 2010