Back to Back Issues Page
Nieuwsbrief Kankervoorbij
February 26, 2013Dag lieve lezers,


Veel mensen kennen de boeken van Louise Hay, de schrijfster over positief denken.
Louise Hay had een jeugd vol mishandeling, armoede en geweld, leed aan kanker en ging door een pijnlijke scheiding.
Maar met haar 85 jaar staat ze volop in het leven en heeft ze een wereldwijd uitgeef-imperium gecreëerd. Belangrijker: ze is gelukkig. Allemaal dankzij één ding: mentale kracht.
Met de discipline van een legercommandant liet ze alleen nog positieve gedachten in haar hoofd toe. Hoe ze dat deed, wat het haar opleverde, hoe haar bewonderenswaardige leven er uit ziet, en vooral hoe jij een buitengewoon leven kunt creëren lees je in haar boek ‘Je kunt een buitengewoon leven creëren’: het ultieme boek van Louise Hay.
Je kunt de wijsheid van Louise direct toepassen met de gratis cd met affirmaties uit het boek!


Inhoud:


- Je kunt een buitengewoon leven creëren
- Wees als water
- Kanker en Chinese kruidengeneeskunde
- Mijlpaal in kankeronderzoek
- Morion


Je kunt een buitengewoon leven creëren


Dit boek is een liefdevol, subtiel meesterwerk dat zelfs tijdens het lezen je stemming een boost geeft.
Geef je leven een positieve wending: ga aan de slag met dit waardevolle materiaal!
De waarde van dit boek komt het best tot zijn recht als je het opnieuw -en opnieuw- leest en daadwerkelijk met de affirmaties aan het werk gaat, zodat je meegevoerd wordt in de energie van Louise en haar levenslessen diep tot je doordringen en in je leven zijn uitwerking vinden.
in dit pakket tref je aan:
Het boek ‘Je kunt een buitengewoon leven creëren’, hardcover editie, 224 pagina's inclusief twee bonusteksten, een prachtige cd met de affirmaties uit het boek, en een handig miniboekje met alle affirmaties om altijd bij je te hebben en regelmatig te herhalen!Wees als water


Als iemand op zijn best wil zijn
Dan moet hij zich spiegelen aan het water
Water dient het land en het leven op het land
Het schenkt leven door zich door het land te bewegen
Zijn eigen balans en evenwichtigheid zoekend
Dit is een contrast met mensen die altijd omhoog kijken
En denken aan een opstijgen tot een of andere grote prestatie
Water zal altijd om obstakels stromen
En de laagste aardegebonden ruimte zoeken die het kan vinden
Op deze manier is het altijd dichter bij het wonder dan wij
Het wonder spreekt tot ons door water
En het zegt:
Strijd veroorzaakt wedijver
Heb er geen deel aan
En je zult een koele stroom zijn
Voedend voor allen

Lees hier waarom water nog meer belangrijk is


Kanker en Chinese Kruidengeneeskunde


Een lezeres van deze nieuwsbrief werkt zelf als therapeute met Chinese kruidengeneeskunde, en wil hier graag iets laten weten over de mogelijkheden:


“De Traditionele Chinese Kruidengeneeskunde is een duizenden jaren oude geneeskunde. In de loop van de tijd zijn er ook veel formules veranderd en samengevoegd. Een kruidenformule wordt altijd met de grootste zorgvuldigheid op de persoon voorgeschreven. Er zijn basis formules, waar kruiden speciaal voor een bepaalde patiënt, aan toegevoegd worden. Hierdoor krijg je een zo goed mogelijk resultaat.
Het woord kanker bestaat niet in de TCM (Traditional Chinese Medicine).
Er zijn wel heel veel nauwkeurige beschrijvingen van de verschijnselen die bij de ziekte horen. En de daarbij behorende behandelmethoden.
In de TCM zegt men.” 1 kruidenformule voor verschillende ziekten en verschillende kruidenformules voor dezelfde ziekten. Dit in tegenstelling met de reguliere behandeling waarbij bij een diagnose altijd dezelfde behandeling wordt gegeven.
De mogelijkheden zijn enorm.


Je kunt een patiënt die een reguliere behandeling krijgt, helpen om de behandeling beter te laten aanslaan. Ook kunnen de kruiden vervelende bijwerkingen zoals misselijkheid en darmkrampen laten afnemen.
Er wordt steeds meer wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en de resultaten zijn veelbelovend.
In 2011 is er een artikel gepubliceerd in de Oncologist. Een kruiden formule PHY906 bestaand uit de volgende 14 kruiden Astragalus membranaceus, Poriae cocos, Atractylodes macrocephala, Lycium chinense, Ligustrum lucidum, Paeonia lactiflora, Paeonia obovata, Citrus reticulata, Ophiopogon japonicus, Milletia reticulata, Oldenlandia diffusa, Scutellaria barbata, Prunella vulgaris, en Glehnia littoralis.verhoogt de witte en rode bloedlichaampjes bij borstkanker patienten.
Ze kregen dit vanaf 2 weken vooordat ze aan de chemotherapie kuur begonnen, toegediend en tijdens de chemokuur behandeling.
Doordat het bloedbeeld verbeterd was, ontwikkelden ze ook minder infecties.


Nabehandeling nadat je door de reguliere geneeskunde genezen bent verklaard:
Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander, dat als de tumor is verdwenen, je nog een lang traject te gaan hebt, om je gezondheid in een nieuwe balans te brengen Ook daar kan de TCM uitkomst bieden.
Depressieve klachten, slaapstoornissen, zijn met acupuntuur en of kruiden uitstekend te behandelen.


Ook als je je ziekte moet accepteren en niet meer te genezen bent, dan kan de TCM je helpen de tijd die er is, zo dragelijk mogelijk te maken. Dat vind ik zo mooi aan deze oude geneeskunde. Je kunt altijd hulp bieden, misschien niet altijd voor meer kwantiteit, maar zeker voor meer kwaliteit".
Yolanda Knoop


Bedankt voor je bijdrage, Yolanda. De praktijk van Yolanda bevindt zich in Groesbeek en heeft de naam 'Groesland'.Mijlpaal in kankeronderzoek


Het wordt door veel artsen en wetenschappers al jaren vermoed en ook hardop gezegd. En nu zijn het leidende wetenschappers, die zich bij deze club scharen..
Een gezond immuunsysteem is de beste manier om kanker het hoofd te bieden.
Feitelijk zullen we ‘het gevecht tegen kanker’ nooit winnen, wanneer we ons alleen richten op de effecten van chemotherapie..
Deze bevindingen, die worden gekarakteriseerd als ‘een mijlpaal in het kankeronderzoek’, zijn gepubliceerd in een recente uitgave van het gezaghebbende wetenschappelijke tijdschrift ‘Nature’.


Een onderzoeksteam aan het Medische Centrum van de Universiteit van Tübingen (Dld) heeft aangetoond en bewezen, dat het menselijke immuunsysteem de vaardigheid bezit om tumoren en kankercellen in een permanente ‘slaapstand’ te brengen.
Dit betekent dat de zg. ‘immunotherapie’, waarbij het immuunsysteem wordt bekrachtigd om kanker in het lichaam te bestrijden, een effectieve kankertherapie is.
Het immuunsysteem doet dit werk in het lichaam zelfs zonder andere, gezonder cellen kapot te maken (zoals dit bij bestraling en chemotherapie gebeurt), aldus de onderzoekers, die werden geleid door professor dr. Martin Rocken.
In plaats van vernietiging, veroorzaakt het immuunsysteem bij de kankercellen een levenslange slaaptoestand, en stopt het ook de verdere verspreiding van kanker in het lichaam.

Colostrum laat het immuunsysteem weer optimaal functioneren. Transfer Factor en Transfer Factor Plus bevat dit waardevolle colostrum.

Vraag gerust meer informatie.


Morion


Ook edelsteentherapie kan gebruikt worden bij kanker.
De edelsteen Morion werkt goed voor de opschoning van het lichaam na een chemokuur of bestraling.
U kunt deze edelsteen vinden in een gespecialiseerde edelsteenwinkel. Daar kan men u ook uitleggen waar en hoe u de steen kunt dragen en hoe u de steen kunt reinigen.
“Niemand kan vluchten voor zijn hart.
Daarom is het beter te luisteren naar wat het zegt.”Ontzuur je lichaam

Vorig jaar ben ik gevraagd om mee te werken aan een boek met inspirerende vrouwenverhalen.
Dit boek bevat 17 verhalen van vrouwen die een crisis tot iets waardevols hebben getransformeerd.
Tot onze blijdschap wordt het boek in april uitgegeven. De laatste hand wordt gelegd aan de cover en de titel. Ik houd jullie op de hoogte.


Laten we hopen dat de zon zich binnenkort laat zien.
We zijn toe aan de lente.


Hartelijke groet,


Foekje Meijer-Linstra
www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
Febr.2013

Back to Back Issues Page