Back to Back Issues Page
Nieuwsbrief Kankervoorbij
February 06, 2016Dag lieve mensen,


Zout heeft verbazingwekkende eigenschappen waar de meeste mensen zich niet van bewust zijn.
Zout absorbeert negatieve energieȅn. Als je op verschillende plekken in je huis schaaltjes met zout plaatst, houden zij negatieve energieȅn op afstand. Je kunt ook voorwerpen of stukken stof zuiveren door ze een tijdje in zout water onder te dompelen.
Je kunt met het zout communiceren met je gedachten als je dat prettig vind en het de opdracht geven alle disharmonische energieȅn , die zich in je huis of kantoor bevinden, te absorberen.
Het is belangrijk om de schaaltjes met zout regelmatig te verversen, het liefst iedere dag. Dek het glas niet af. Als je voelt dat je iets zwaars of ongemakkelijks kwijtraakt, plaats dan een hand boven een glas zout dat naast je staat, totdat dit gevoel of deze sensatie verdwenen is. Het zout in het glas water of schaaltje zout heeft de energie geabsorbeerd.
Misschien voel je je een beetje duizelig, of voel je wat pijn. Dat is niet erg, dat is juist goed. Soms kun je zo zware of ongemakkelijke zaken kwijt raken.
Meer informatie en andere bijzonderheden in het boek 'Tijdloze geheimen'.


In deze nieuwsbrief:


-Keltisch zeezout
-Oplossen van emotionele energie
-Genezend vermogen m.b.t. emoties
-Wereldvrede en gezondheid
-Omnis vita ex mare
Keltisch zeezout


Natuurlijk kun je zuiver Keltisch zeezout ook 'gewoon' gebruiken om mee te koken. In het boek 'Keltisch zeezout' vind je recepten, van koekjes tot taart en van cake tot smoothies … Keltisch zeezout maakt ze nog bijzonderder dan dat ze al waren! Maar ook in complete maaltijden als ovenschotels, maaltijdsoepen en zelfs pizza maakt Keltisch zeezout het helemaal af.
In dit boek wordt niet gewerkt met geraffineerde suikers en kunstmatige E-nummers. Daarnaast zijn de recepten bijna allemaal glutenvrij en lactosevrij en wordt er uitsluitend gekookt en gebakken met verse, biologische en natuurlijke ingrediënten. Alleen zo komt het natuurlijke en onbewerkte Keltisch zeezout perfect tot zijn recht!


Je kunt nu een combipakket Keltisch zeezout bestellen. Je krijgt dan het boek 'Keltisch zeezout' + 5 kg zak zeezout + originele Bretonse zoutmolen van E 40,85 voor E 35,00. Je betaalt dan ook geen verzendkosten.
Natuurlijk kun je ook alleen een zak zeezout bestellen via deze paginaPlan uw hele dagen vol en er is
geen enkele kans op leven.

Lao TseOplossen van emotionele energie


Als er iets gebeurt in je leven waardoor je schrikt of geraakt wordt en er vervolgens een emotie vrijkomt, dient deze emotie zich eigenlijk direct weer op te lossen.
Als deze emotionele energie zich niet direct weer oplost, wordt hij gevoelig voor je eigen gedachtenstroom. Zo maak je hem nog groter, voed je hem door je opgekropte woede of onbegrip en vanaf dat moment wordt hij schadelijk voor je lichaam.
Dit groeien van de schaduwplek gebeurt dus door negatief te denken, te gaan oordelen, of je onmachtig te voelen. Als de schaduwplek zich niet meteen oplost, gaat ze ook nog op weg om herkenning te zoeken (het gelijke trekt het gelijke aan). De plek wordt steeds actiever en sluit de stroom van goddelijke Liefde af.
Zo heeft ieder mens vele schaduwplekken, kluwens van energie die ons vasthouden in een staat waarin we niet vrij en onbevangen kunnen leven en ons niet kunnen laten voeden door de eigenschappen van de goddelijke Bron, Inspiratie en Liefde.
Zolang deze schaduwplek jouw fontein van Goddelijke Liefde en Inspiratie afsluit, ben je een speelbal van je driften.
Je kunt werken aan jezelf om je schaduwplekken te verkleinen of zelfs te vernietigen.
Stuur je stille liefdevolle aandacht naar de bal van negatieve energie die je ontdekt hebt. Liefde lost alles op wat niet goddelijk van aard is.
Doe dit elke dag, totdat je voelt dat deze bal verdwijnt, afbrokkelt of letterlijk poreus wordt. Het is simpel, maar het werkt.
Als je vastzit in een vicieuze cirkel, zoek dan hulp . Je bent het waard!
Zorg ervoor, door bewust te leven, dat je geen nieuwe onvrede toevoegt. Kies alleen voor de dingen die je gelukkig maken en neem de volle verantwoordelijkheid voor alles.
Genezend vermogen m.b.t. emoties


Naast lichamelijke factoren bestaan er dus ook mentale-, emotionele-, relationele- en zielsaspecten die een invloed kunnen hebben op ons lichamelijke en geestelijke welbevinden.
De bekende arts Henk Fransen heeft onlangs een lezing gehouden over het versterken van je zelfgenezend vermogen.
In onderstaande video komen emoties, gedachten, relaties en de ziel aan de orde: Versterk het zelfgenezen vermogen - Henk Fransen - deel 2Wereldvrede en gezondheid


Neem je dagelijks voor de wereld te redden
Vanuit diepe innerlijke vrede
En een hart vol mededogen
Maar doe niet teveel je best
Doe wat in je opkomt.
Want als je verlangen sterk is
En mededogen volop bloeit,
Is wat vanzelf komt,
Het juiste om te doen.
Dus, jij wijs, mededogend wezen,
Red de wereld en geniet ervan.


De luie bodhisattva
Omnis vita ex mare (alle leven komt uit zee)


Zeewier is voeding, verzorging en gezondheid.
Je vindt zeewieren in alle oceanen en zeeȅn, waar zij aan het begin van de voedselketen staan. Ze vervullen daarnaast een belangrijke rol in onze zuurstofvoorziening en de opname van CO2, vergelijkbaar met de rol die het tropisch regenwoud heeft.
De meeste wieren zijn rijk aan mineralen en bevatten sporenelementen. Afhankelijk van de soort, is zeewier een rijke bron van de vitaminen A,B,C en E en van plantaardige eiwitten.
De delen van het zeewier die niet door het lichaam worden afgebroken zijn ook van belang en kun je zien als vezelrijke ballaststoffen die de darmwerking bevorderen.
In Japan maakt zeewier al vele eeuwen deel uit van het dagelijkse eetpatroon en draagt daardoor bij aan de relatief gezonde levenswijze van de Japanners.
Bekende zeewieren voor in de keuken zijn: zeesla, nori, wakame, dulse, kombu en zeespaghetti.
Met zeewier zorg je voor een natuurlijke, gezonde en duurzame maaltijd.
Laat vandaag, 6 februari nu ook nog de dag van het zeewier zijn.
Kijk voor recepten op www.zeewierwijzer.nlDe mooiste dag van je leven is de dag
waarop je besluit dat jouw leven van jou is.Gezondheid is ons grootste goed. Daarom is het belangrijk jezelf preventief te informeren over belangrijke onderwerpen.
Daarom wil ik jullie graag attent maken op een boek dat net is uitgekomen:

De grootste vergissing bij het behandelen van ziektes is dat er artsen zijn voor het lichaam én artsen voor de geest ondanks dat deze twee-eenheid niet is te scheiden.
Plato


Tot de volgende keer,


Foekje Meijer-Linstra


www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
Februari 2016

Back to Back Issues Page