Back to Back Issues Page
Nieuwsbrief Kankervoorbij
July 12, 2013Lieve lezers,


Er is steeds meer mogelijk bij kanker. Het wetenschappelijk tijdschrift Medisch Dossier van juli/ augustus 2013 is bijna helemaal gewijd aan kanker.
Elke stap van een president van de Verenigde Staten wordt door de pers op de voet gevolgd maar toen Ronald Reagan in de jaren zeventig met hyperthermie voor kanker werd behandeld bleef het stil. De behandeling was succesvol en Reagan leefde daarna nog 15 jaar.
Verder staat er in dit nummer een artikel over artsen met alternatieven tegen kanker die in actie komen na arrestatie van een collega met een veelbelovende therapie.
Ook is er informatie te vinden over de werking van verschillende soorten algen.
Tenslotte wordt er in dit nummer van Medisch Dossier de laatste stand van zaken gemeld over veelbelovende alternatieven (al dan niet in combinatie met een gangbare aanpak) als co-enzym Q10, hyperthermie en het Gersondieet.


Inhoud van deze nieuwsbrief:


-Trage schildklier
-Salvestrolen
-MIR-methode
-Keuzevrijheid
-Gratis e-boekTrage schildklier


Trage schildklierwerking is een van de verstoringen van de schildklier waar veel mensen aan lijden zonder dat ze dat zelf beseffen.
Het kan de oorzaak zijn van verminderde energie of continue vermoeidheid, hetgeen een van de meest voorkomende klachten is die mensen bij artsen melden.
Het kan verantwoordelijk zijn voor chronische hoofdpijn, herhaaldelijk optredende infecties, weerbarstige huidaandoeningen of problemen met de bloedsomloop.
Ernstiger is dat het een grote factor bij hartaandoeningen, longkanker en longemfyseem kan zijn.
Tevens is het verantwoordelijk voor vele emotionele en mentale stoornissen.

Het boek De trage schildklierwerking, de niet herkende ziekte legt de trage schildklierwerking in makkelijk te begrijpen taal uit.
Het vertelt hoe het je gezondheid en je leven kan beïnvloeden. Het probleem van een trage schildklierwerking is relatief gemakkelijk te verhelpen, maar helaas blijft dit verschijnsel vaak onbehandeld en vaak zelfs onopgemerkt.


In het boek is een simpele test opgenomen, die je thuis kan doen om te zien of hypothyreoïdie (trage schildklierwerking) de echte, tot nu toe onopgemerkte, oorzaak van je gezondheidsproblemen is.


In Nederland is de Vereniging van Gebruikers van Natuurlijk Schildklierhormoon (VGNS) actief. Deze vereniging kent tevens een aantal artsen die natuurlijk schildklierhormoon willen en kunnen voorschrijven.


Salvestrolen


Salvestrolen zijn natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen, die planten voor zichzelf aanmaken.
Salvestrolen hebben bij de mens een kankerremmende werking. Bovendien leveren zij een grote bijdrage aan de bescherming van gezonde cellen en weefsels.
Salvestrolen zijn pas ontdekt eind jaren 90!


Salvestrol zelf is geen medicijn. Het zet een proces op gang, dat apoptose wordt genoemd. (gecontroleerde celdood).
Salvestrol is volledig plantaardig. Het wordt door het lichaam herkend als voeding en wordt door de dunne darm doorgegeven aan het bloed. Doordat de lever het ook ziet als voeding, laat die het ook door en daardoor komt het in het hele lichaam.
Kankercellen krijgen hun voeding via het bloed, dus krijgen ze ook bezoek van salvestrol, met het boven beschreven resultaat van apoptose.


Het ontwikkelen van kanker heeft vaak te maken met jarenlange "verkeerde" eetgewoontes.
Wilt u salvestrol gebruiken, zult u ook uw eetgewoontes moeten aanpassen! Belangrijke bronnen van salvestrolen zijn biologisch gekweekte groente, vruchten en kruiden.


Op vrijdag, 4 oktober 2013 is er een Clinic over salvestrolen voor professionele voorschrijvers in Breukelen. Het seminar wordt in het Engels gegeven. Aan de orde komt o.a. de optimalisering van iemands dieet met salvestrolen. Meer informatie via www.salvestrolen.nl/Course.asp

MIR-methode


De MIR-methode is een zelfhelingsmethode met een aantal bijzondere eigenschappen: het is ontstaan in de praktijk, het is volledig zelfstandig uit te voeren door iedereen en het werkt op lichamelijk en emotioneel vlak.
Je gebruikt het zonder enig hulpmiddel en kunt het aan anderen leren.


De methode is ontstaan in de praktijk voor Natuurgeneeskunde van Mireille Mettes, door bestudering van vele alternatieve methodes en door samenwerking met cliënten.
Als het gaat om kanker, zijn er een aantal positieve ervaringen, maar voor Mireille nog onvoldoende om er met zekerheid uitspraken over te doen. Wel werkt de MIR-Methode altijd aan de basis, de oorzaak van gezondheidsklachten.


Onlangs heeft Mireille een serie cursussen over de MIR-Methode ontwikkeld, omdat ze merkte dat veel mensen behoefte hadden aan nog meer uitleg en diepgang: hoe kan het nou dat zoiets simpels werkt?
Daarbij had ze al vele extra toepassingen ontwikkeld, die ze graag aan anderen overdraagt, maar die zich niet makkelijk in video of boek laten vatten; die moet je persoonlijk ervaren en oefenen tijdens een cursusdag.
Je leert bijvoorbeeld hoe je de MIR-Methode in accute situaties kunt toepassen, als een EHBO.
Op de website staat het gedetailleerde programma.
Zie voor meer informatie www.mirmethode.nl


Keuzevrijheid

Er is sinds kort een nieuwe website online: www.keuzevrijheid.nl

Keuzevrijheid wil een platform zijn voor zeker 2 miljoen mensen in Nederland, die met goede resultaten van verschillende CAM behandelingen gebruik maken.
Via deze website, dit platform kunnen ook CAM therapeuten, CAM gebruikers en alle andere bezoekers hun wensen kenbaar maken.
De site is groeiende en van daaruit nog niet compleet.


Men vraagt bijvoorbeeld op dit moment aan alle politieke partijen hun standpunt ten aanzien van CAM behandelingen. Hun reacties worden op de site geplaatst zodat in het geval van verkiezingen, de patient of kiezer zich kan verdiepen in de diverse standpunten. Geeft een politieke partij geen standpunt, dan vermelden we dit ook. Op deze manier kunnen we een grote invloed hebben op het beleid van de overheid.


Daarnaast vragen we aan alle zorgverzekeraars hun vergoedingsbeleid voor 2014 ten aanzien van de CAM behandelingen. Ook deze vergoedingen worden vermeld op deze site. Keuzemogelijkheden worden hierdoor direct zichtbaar.


Het doel van deze informatie is je bekend te maken met deze website zodat je deze informatie, de link van keuzevrijheid, door kunt sturen naar zoveel mogelijk mensen/clienten/patienten /collega’s/ organisaties/ familie etc. om op deze manier de keuzevrijheid van iedereen te bevorderen.


De website is ontstaan uit de samenwerking tussen NVKH (Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten) en SHH (Stichting Hahnemann Homeopathie).
""De kracht die het gras laat groeien,
het fruit laat rijpen
en de vogels in hun vlucht leidt,
zit in ons allemaal."
Gratis e-boek


Het e-boek 'Versterk het genezend vermogen op 5 niveaus' is nog een aantal dagen gratis te verkrijgen. Binnenkort gaat het € 5,= kosten. Het boek komt dit najaar in de winkel en gaat dan € 15,= kosten.


De link naar het gratis e-boek is http://genezendvermogen.nl/versterk-het-genezend-vermogen-op-5-niveaus-2/


Lees hier hoe genezing werkt

Je grenzen worden bepaald door de afspraak die je met jezelf gemaakt hebt over wat mogelijk is.


Bij de oud-astronaut Wubbo Ockels is in april van dit jaar uitgezaaide nierkanker vastgesteld. Volgens de artsen zou hij nog maar een paar maanden te leven hebben.
Door deze crisis heeft deze wetenschapper pȕr sang de holistische leefwijze gevonden. Hij volgt een dieet en doet dagelijks een Chinese bewegingstherapie.
Hij heeft het spirituele ontdekt: 'Als je je verbondenheid met de hele natuur ontdekt, voel je je drie keer sterker.'


In de volgende nieuwsbrief een onderwerp waarom je beter geen klikgebit kunt nemen.


Voel je vrij deze nieuwsbrief door te zenden aan mensen die deze informatie op prijs stellen.


Ik wens iedereen een mooie zomer.Hartelijke groet,


Foekje Meijer-Linstra


www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
Juli 2013

Back to Back Issues Page