Inhoud:


-Een bizar verhaal uit Iran
-Miracle Mineral Solution (MMS)
-Meer calcium, minder kans op kanker
-Lipstick
-ZomervoordeelLieve mensen,


We hebben in deze tijd te maken met een aantal uitdagingen die steeds groter worden.
Nog nooit zijn de percentages van onze wereldbevolking die lijden aan kanker, hart- en vaatziekten , allergieën en suikerziekten zo hoog geweest als vandaag de dag.
Ook nemen de tekorten aan voedsel en zoetwater steeds meer toe.
Technieken die ervoor zorgen dat er op een efficiëntere manier met water kan worden omgegaan in de landbouw en die voor een hogere opbrengst zorgen zijn steeds meer noodzakelijk.

In deze nieuwsbrief een bijzonder verhaal over water vanuit een andere invalshoek.


Een bizar verhaal uit Iran


Het begon allemaal in Iran in 1979 tijdens de Islamitische Revolutie. In die dagen werden vele intellectuelen opgepakt; zo ook de Iraanse arts Batmanghelidj om in de beruchte Evin-gevangenis in Teheran terecht te komen.
Tijdens zijn gevangenschap ontdekte hij de genezende kracht van water omdat er geen medicijnen voorhanden waren.


Duizenden gevangenen in een ruimte voor maar honderden. Stress, verwondingen, maagzweren etc. ontstaan en er zijn geen medicijnen voorhanden.
Op een nacht moest dr. Batmanghelidj een medegevangene behandelen voor een verlammende maagpijn als gevolg van een maagzweer. Zonder medicijnen kon hij niets doen en hij gaf hem twee glazen water. Binnen enkele minuten was zijn pijn verdwenen.
Hij moest iedere drie uur twee glazen water drinken en was voor zijn resterende verblijf in de gevangenis van vier maanden geheel pijnvrij.


Dr. Batmanghelidj heeft in de tweeëneenhalf jaar daarna ruim 3000 medegevangenen succesvol behandeld met water voor door stress veroorzaakte maagzweren en allerlei andere aandoeningen die ontstonden in die zeer onprettige omstandigheden.
Met uitsluitend vervuild water dat voorhanden was, was het enige wat dr. Batmanghelidj kon doen de gevangenen te drinken geven en wonder boven wonder: de pijn verminderde en verdween zelfs bij vele van zijn medegevangenen.


Dat was de start van 25 jaar onderzoek naar de kracht van water en heeft zijn leven van een executie gered.

Het boek: Water, het goedkoopste medicijn, dat hij heeft geschreven, is een internationale bestseller.

Om het eerste hoofdstuk te lezen van dit bijzondere boek of om het boek te bestellen, kijk op de pagina Boeken en volg de link.


Miracle Mineral Solution


MMS is een oplossing van natriumchloriet (28%) in gedestilleerd water. Bij de juiste verhouding is MMS in combinatie met citroenzuur een welhaast onmisbaar wapen in de strijd tegen een veelheid van aandoeningen, kwalen en ongemakken.
Het is een multifunctionele substantie en verhoogt de weerstand van het organisme en geeft vaak wonderbaarlijke hulp bij het behouden van de gezondheid van mens en dier.


Wonderlijk genoeg kan het immuunsysteem dit bacterie dodende middel alleen gebruiken om de schadelijke ziekteverwekkers uit te schakelen, terwijl de goede bacteriën en cellen in het lichaam onaangetast blijven.
Omdat de pH waarde (zuurtegraad) van ziekteverwekkers -zoals bijvoorbeeld malaria parasieten- op een veel lagere zuurtegraad leven van het menselijk lichaam kan chloordioxide de kwaadaardige ziekteverwekkers doden.


MMS is al bij meer dan 75.000 mensen succesvol gebruikt in de afgelopen 8 jaar. Malaria ziektes waren binnen 1 dag verdwenen terwijl AIDS patiënten meestal binnen 3 dagen al weer op de been stonden.
Dit middel is zeer zeker niet weer het zoveelste middel, dit werkt voor ieder persoon. MMS geneest geen ziektes maar maakt de weg vrij zodat genezing kan plaatsvinden.
Meer informatie via www.nulpuntenergie.net


Meer calcium,minder kans op kanker.


Met de bevindingen van Dr. Simoncini nog vers in het geheugen (kanker genezen met bicarbonate) is er een onderzoek rapport verschenen over Calcium gebruik en het ontwikkelen van kanker.
De bevindingen zijn gebaseerd op onderzoek van 492.000 mensen en gepubliceerd in de Archives of Internal Medicine.


Het onderzoek toont dat mensen die voldoende Calcium uit de voeding opnemen, speciaal op jonge leeftijd, minder kans hebben op het ontwikkelen van vele soorten kanker.
Deze zeven jaar studie gaf uiteindelijk te zien dat van 50.000 mensen, bijna 10% van de deelnemers kanker ontwikkelde; meestal prostaat, borst, long en colon rectale kanker.
Het goede nieuws uit de studie was dus dat hoe meer Calcium men consumeerde hoe minder kans men had om in de 10% groep te belanden.Lipstick


Van een Nieuwsbrieflezeres uit Australië kreeg ik het verzoek het onderstaande te delen met alle vrouwelijke lezeressen.
Iets om rekening mee te houden voor de volgende keer dat je een lipstick koopt.
Dit verhaal komt van iemand die werkt in het borstkankercentrum in het Mt. Sinai Ziekenhuis in Toronto:


Recentelijk verlaagde een lipstickmerk met de naam ‘Red Earth’ hun prijs van $ 67,= naar $ 9,90.
De reden was dat deze lipstick lood bevatte. Lood is een stof die kanker veroorzaakt.
Andere lipstickmerken die lood zouden bevatten, zijn: Christian Lancome, Dior, Clinique, I.S.L., Estee Lauder, Shisheido Red, Earth (lip gloss), Chanel (lip conditioner), Market, American-Montes Lipstick.
Hoe hoger het gehalte aan lood, hoe groter de kans op het veroorzaken van kanker.
In een test bleek dat I.S.L. lipstick het hoogste gehalte aan lood bevatte.
Let met name op lipsticks die lang houden. Als een lipstick langer houdt, dan betekent dit een hoger percentage lood.

Hier is een simpele test die je zelf kunt doen:
1) Doe wat lipstick op je hand
2) Wrijf met een gouden ring door de lipstick
3) Als de kleur van de lipstick in zwart verandert, weet je dat de lipstick lood bevat
Zomervoordeel


Wie in de maand juli het boek ‘Regenbogen en Sterrenlicht’ bestelt, krijgt dit zonder verzendkosten toegestuurd.
Voor meer informatie zie www.kankervoorbij.com/Mijn-boek.html

Tenslotte:

Als bemoeding, troost of ondersteuning het gedicht op mijn website ‘Regenbogen en Sterrenlicht’ : Door de poort

Als je denkt, dat de inhoud van deze Nieuwsbrief belangrijk kan zijn voor iemand, geef het dan alsjeblieft door.

Vragen en/of opmerkingen zijn altijd mogelijk via de contactpagina
Beleef een goede zomer.

Warme groet,


Foekje
www.kankervoorbij.com

Nieuwsbrief Kankervoorbij juni 2009