Back to Back Issues Page
Nieuwsbrief Kankervoorbij
June 26, 2012


Dag lieve lezers,


Deze maand is een belangrijk boek uitgekomen over kanker.


Het verzwegen verhaal over kanker ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. De schrijver professor Peskin wordt wel 'de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd' genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding.
Het is een lijvig boek van 544 pagina's, en het maakt duidelijk dat professor Brian Peskin als een van de weinigen in staat is om de ongezouten waarheid helder en krachtig naar voren te brengen.
Het boek is geschreven voor zowel de leek als de professional.


Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg, arts en fysioloog, de primaire oorzaak van kanker. Deze heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het - zogenaamd - gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.


Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld.
Je zult ontdekken hoe je de primaire oorzaak van kanker kunt stoppen.
Het eenvoudige, kankerwerende vijfstappenplan in dit boek laat zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle vormen van kanker. Wereldwijd vertrouwen artsen op de inzichten en conclusies van professor Peskin met betrekking tot kanker en andere gezondheidskwesties.


Klik op onderstaande afbeelding om het boek te bestellen, of om nog meer informatie te krijgen:
- Op pagina 441 van het boek bevindt zich informatie voor uw oncoloog.
- Tevens informatie over voedingssupplementen die in het boek worden beschreven.
- Beluister een 2-tal audio’s van de lezing die professor Peskin op 18 juni jl. in Nederland heeft gegeven
Ontdek in dit boek:
* Waarom kanker niet genetisch is. Moleculair biologen van wereldfaam vertellen waarom.
* Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker.
* Hoe je een tumor goedaardig houdt.
* Dat borstkanker is te voorkomen.
* Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is.
* Dat, in tegenstelling tot de algemene overtuiging, vezels niet gezond zijn. Ontdek het dodelijke verband tussen vezels en het krijgen van kanker.Verder in deze nieuwsbrief:


- Vasten bij chemotherapie
- Overweging
- Uw hulp gevraagd
- PaddenstoelenVasten bij chemotherapie


Nieuw onderzoek laat zien dat korte periodes van vasten net zo goed werken als chemotherapie, en de 2 gecombineerd vergroten de kans op overleven. Zelfs vasten alleen blijkt effectief te zijn tegen diverse soorten kanker bij dieren die kanker hadden, inclusief kanker door menselijke cellen.
Het onderzoek in "Science Translational Medicine" wees uit dat 5 van de 8 geteste kankertypen bij muizen reageerden op vasten alleen; net als met chemotherapie, vertraagde het vasten de groei en het verspreiden van de tumoren.


"En zonder uitzondering bleek de combinatie van chemo en vasten of effectiever of veel effectiever dan chemo alleen," zegt Valter Longo, professor in de gerontologie en biologische wetenschap aan de Universiteit van Zuid-Californie (USC).
Bijvoorbeeld, meerdere periodes van vasten gecombineerd met chemotherapie genas 20% van de muizen met een zeer agressieve vorm van kinderkanker dat zich door het lichaam had verspreid en 40% van de muizen met een mindere verspreiding van dezelfde kanker. Geen enkele muis overleefde op chemotherapie alleen.


Alleen klinisch onderzoek dat meerdere jaren duurt kan uitwijzen of mensen ook zouden kunnen profiteren van dezelfde behandeling, merkt Longo op. De resultaten van een eerste klinische test bij borstkanker, urinewegkanker en eierstokkanker zijn afgegeven voor presentatie voor op de jaarlijkse vergadering van de Amerikaanse kankerspecialisten. De eerste fase wordt alleen de veiligheid van de behandeling getest, dus of de mensen 2 dagen vasten voor en 1 dag vasten na een chemobehandeling aankunnen.


"We weten niet of het bij mensen effectief zal zijn," zegt Longo over vasten als therapie. "Het zou niet gebruikt moeten worden voor patienten, maar een patient zou moeten kunnen aankloppen bij zijn oncoloog en zeggen, "Wat denkt u van vasten met chemo of zonder chemo als dat niet aanbevolen wordt of overwogen wordt."


Uit een case-studie, gepubliceerd in "Aging" in 2010, bleek dat 10 kankerpatienten die het vasten probeerden, minder last hadden van de bijwerkingen van chemotherapie. Longo benadrukt dat vasten mogelijk niet veilig is voor iedereen. De klinische test liet geen mensen toe die al meer dan 10% van hun normale lichaamsgewicht kwijt waren of andere risicofactoren hadden, zoals suikerziekte.Overweging


En als het nou eens zo zou zijn, dat alle mogelijkheden en grenzen van de mens
onderzocht, uitgeprobeerd en gekend willen worden,
zoals dat ook met alle zeeën, bergen en woestijnen op aarde is gebeurd,


zijn zieken en zwakken dan misschien onze dappere pioniers,
die met hun klachten en beperkingen roepen:
"Zò is het hier, in deze uithoek van het menselijk bestaan." ?


Zouden zij als lijders dan in zekere zin ook leiders kunnen zijn,
door wiens ervaringen wij allemáál ons menszijn steeds beter leren begrijpen?
En door wiens afhankelijkheid er, noodgedwongen,
allerlei nieuwe contacten ontstaan,
als oefenmateriaal voor het ontwikkelen van de liefde?Uw hulp gevraagd!


Onderstaande mail kwam naar mij toe en ik wil dit graag met jullie delen.
De situatie in Europa wordt steeds moeilijker met de alternatieve geneeskunde.
Het mag niet zo zijn dat we alleen nog maar synthetische geneesmiddelen kunnen gaan kopen!
Verspreid dit bericht verder, zodat er zo veel mogelijk stemmen bij elkaar komen om deze waanzin te voorkomen!
Als je de homeopathie en andere natuurlijke geneesmiddelen een warm hart toe draagt en deze wilt kunnen blijven gebruiken, kom in actie en teken de petitie.


Mailbericht:


De EU heeft zich juist laten inpakken door de medicijnlobby die nu definitief af wil van alle kruidenmengseltjes, voedingsdingetjes, vitamine supplementen, homeopathische pilletjes en drankjes.
De EU administratie weigerde de afgelopen vier jaar simpelweg 95% van de ingebrachte dossiers, waarin om Europese goedkeuring werd gevraagd voor natuurlijke middelen.
Bijna lukt dat monstrueuze complot als niet 1 miljoen wijzere Europeanen een petitie voor een volksreferendum (en dus publiciteit!) tekent (op www.eureferendum.org/nederlands/petitions/natural_remedies.php).
Publieke actie heeft er in de V.S. namelijk voor gezorgd dat er op dit punt WEL een normale wet tot stand is gekomen, de Dietary Supplement Health and EducationAct.


Paddenstoelen


Paddenstoelextract verhoogt overlevingskansen bij kanker.
Volgens een meta-analyse gedaan door de universiteit van Hong Kong verhoogt het yun zhi-extract de overlevingskansen bij kankerpatiënten die conventionele kankertherapie volgen.
Yun zhi is de Chinese benaming voor elfenbankje (Coriolus/Trametes versicolor). Na analyse van 13 klinische studies bleek het extract de mortaliteit na vijf jaar met 9 % te verlagen.
Verdere analyse toonde dat de gunstige effecten het sterkst zijn bij borst-, maag- en darmkanker, maar dat er geen effecten zichtbaar waren bij slokdarmkanker en nasofarynxcarcinoma.


Paddenstoelen worden in oosterse landen al eeuwenlang ingezet tegen kanker.
Moderne klinische studies bevestigen de werkzaamheid van een aantal veelgebruikte paddenstoelen zoals reishi (lakzwam), maitake (eikhaas), shiitake en Agaricus blazei.
Ze werken op een geheel andere wijze dan conventionele chemotherapie: ze activeren de immuniteit tegen ongewenste lichaamscellen zoals kankercellen.
Paddenstoelen vullen conventionele kankertherapie daarom perfect aan, omdat chemotherapie de immuniteit doet verzwakken.Lees hier over een mogelijke oorzaak van vermoeidheid

De psychologische betekenis van onze organen

"Als je verlamd raakt door wat een ander over je zegt, dan beschouw je zijn mening over jou belangrijker dan jouw mening over jezelf."


Hopelijk kunnen we binnenkort nog van een aantal zonnige dagen genieten.
Ik wens iedereen een fijne zomer toe.
Hartelijke groet,


Foekje Meijer-Linstra

www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
Juni 2012

Back to Back Issues Page