Dag lieve mensen,


Soms gebeurt het dat je na jaren antwoord mag krijgen op iets waar je al heel lang naar zoekt.
Na mijn behandeling voor kanker bleef ik gezondheidsklachten houden. Een candida-dieet en het vervangen van mijn amalgaamvullingen brachten zeker verbetering, maar de hele puzzel was nog niet opgelost.
Vasthoudend als ik in mijn zoektocht bleef, had ik kortgeleden een consult bij een natuurgeneeskundige, en zij sprak de woorden: “Je bijnieren zijn beschadigd door de bestraling die je hebt gehad”.
Intuïtief wist ik dat ze gelijk had. Natuurlijk ga ik aan de slag om te proberen de beschadigingen zoveel mogelijk teniet te doen.


Nog geen week later kreeg ik bericht van Succesboeken dat er een boek over de bijnieren is uitgekomen.
Het lijkt erop, dat de bijnieren de blinde vlek van de geneeskunde zijn.
Natuurlijk informatie over dit boek in deze nieuwsbrief.
En aandacht voor een hele bijzondere man, Braco uit Kroatië.Inhoud:


-Bijnieruitputting
-Kanker en gezin
-Braco, een bijzonder fenomeen
-Europese richtlijn voor kruidengeneesmiddelenBijnieruitputting


Ondanks een regelrechte toestroom van ‘gezondheidsboeken’ de laatste tien jaar is er niet één geweest dat het, niet zeldzaam voorkomende, maar meestal over het hoofd geziene, probleem van een zwakke bijnierfunctie op zo’n grondige maar begrijpelijke wijze beschrijft. De antwoorden die u zoekt zouden hier wel eens in kunnen staan.


Bijnieruitputting (in medische termen ‘hypoadrenia’ en ‘hypoadrenalisme’) is de laatste vijftig jaar één van onze meest voorkomende, doch zelden gediagnosticeerde, aandoeningen geweest.
Ondanks het feit dat deze aandoening in medische teksten in de 19e eeuw beschreven werd en ondanks de ontwikkeling van de eerste daadwerkelijk effectieve behandeling in de jaren 1930, zijn de meeste ‘conventionele’ artsen zich er niet bewust van dat het probleem bestaat!

In de Tahoma Clinic werken artsen iedere week met verscheidene mensen die aan bijnieruitputting lijden. Velen hebben al een groot aantal artsen bezocht.
De meeste patiënten hebben één of meer adviezen gekregen om ‘naar een psychiater te gaan - er is niets aan de hand’.
Anderen hebben diagnoses zoals het chronische-vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie en ernstige voedsel- en/of luchtwegallergieën gekregen.
Weer anderen zijn ‘gefeliciteerd’ met hun ongebruikelijk lage bloeddruk.
Allen hebben één ding gemeen: vermoeidheid ‘die je gewoonweg niet kunt overwinnen’.
Zoals Dr. Wilson het zo goed uitlegt is er hoop! Van bijnieruitputting kun je genezen en je energie kan hersteld worden.


U kunt het boek bestellen of inzien door op bovenstaande afbeelding te klikkenKanker en gezin


Ik kreeg het verzoek van een uitgever of ik een boek in de nieuwsbrief wilde opnemen dat als thema heeft ‘Kanker en gezin’.
Natuurlijk doe ik dat graag. Kanker heb je niet alleen. Kanker heb je als gezin.
Het boek is geschreven door een bezoekster van Kankervoorbij.com, die werd getroffen door longkanker. Omdat ze veel aan deze website heeft gehad, wil ze graag dat haar boek in de Nieuwsbrief Kankervoorbij wordt opgenomen.


Zittend in de wachtkamer van de dood.


"Wat zou jij doen als je zou horen dat je binnenkort zult sterven? Kies je ervoor om te vechten of geef je je gewonnen aan de dood? Hoe sterk is jouw geest als je lichaam niet meer wil?
Als Margret in haar vijftigste levensjaar te horen krijgt dat ze longkanker heeft, stort haar hele wereld in. Altijd heeft ze voor anderen gezorgd; vanaf dit moment zal ze afhankelijk zijn van die anderen.
Toch weet ze zich op te richten door haar positieve en evenwichtige levenshouding."


Zittend in de wachtkamer van de dood is een aangrijpend verhaal over een ziekte die maar uit twee lettergrepen bestaat - KANKER - maar wel een enorme impact heeft op het hele gezin.
Dit verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten en situaties. Namen en plaatsen zijn veranderd om de privacy te waarborgen.


Het ISBN nummer is: 9789081505482
Adviesverkoopprijs: € 12,50
Het boek is te verkrijgen in de reguliere boekhandel, via Bol.com, Selexyz, e.d. en via www.jaylen-books.nl


Braco, een bijzondere fenomeen


Braco is een bijzondere man, met een bijzondere blik. Tijdens een ontmoeting met deze man mogen er bijzondere dingen gebeuren.
Bij die ontmoetingen staat Braco in alle stilte en zonder beweging voor de mensen en kijkt ze niet afzonderlijk, maar gemeenschappelijk als een eenheid aan.
Hij spreekt niet, er vinden geen suggestieve handelingen plaats en hij raakt de mensen ook niet aan – en toch voelen velen zich ten diepste aangeraakt door een onzichtbare, vredige harmonie, die ze met volkomen verschillende gevoelens en reacties voelen en waarnemen.


Zijn uitstraling op de bezoekers boezemt zulk een ontzag in, dat steeds meer mensen in de meest verschillende landen naar de ontmoeting met zijn blik komen.
Inmiddels is Braco tot ver over de grenzen van Europa bekend, zijn optredens in de VS en Japan zijn vrijwel volgeboekt en er bereiken hem steeds meer uitnodigingen uit de hele wereld.
Op 14 mei komt deze bijzondere man uit Kroatië naar Esslingen bij Stuttgart.
Vanuit Nederland is er een busreis. Stopplaatsen zullen zijn Rotterdam, Den Haag/Nootdorp, Utrecht, Arnhem, Venlo en Roermond.
U kunt een aanmeldformulier ontvangen door een e-mail te sturen naar m.a.j.zuidgeest@hetnet.nl.
Informatie over Braco in Duitsland kunt u lezen op de site www.braco-info.com


Europese richtlijnen voor kruidengeneeskunde


Er is de laatste tijd veel te doen geweest over de Europese richtlijn over kruidengeneesmiddelen.
Eindelijk stond er in april 2011 een artikel in de Volkskrant hierover. Deze richtlijn werd immers al 7 jaar geleden ingevoerd.
Meer regels geven fytotherapie ook meer aanzien meent deze krant.
In het artikel wordt ook vermeld dat grote producenten van kruidenpreparaten best duizenden euro’s kunnen betalen voor registratie van een preparaat.
Maar niet iedere producent kan dat voor elk preparaat doen.


Als u hier meer over wilt lezen kunt u gaan naar de knop “ Nieuws” van http://kankeralskans.tumblr.comSpeciale CD's voor ondersteuning van kankerbehandeling

Dat was het voor deze keer.
Als u denkt dat deze nieuwsbrief belangrijk kan zijn voor iemand die u kent, stuur hem dan a.u.b. door.
Voor reacties of opmerkingen kunt u altijd terecht via de contactpagina van deze website.Hartelijke groet,


Foekje Meijer-Linstra

www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
Mei 2011