Inhoud:


-Mexicaanse griep
-Moedermelk beschermt tegen griep
-Steeds meer straling
-Kanker is geen ziekteLieve mensen,


‘Wisdom comes with winters’ (Oscar Wilde), stond met grote letters op de muur van onze hotelkamer geschilderd, toen we een weekendje weg waren.
Velen zullen dit herkennen. Wijsheid komt met de jaren, en juist in zware, moeilijke omstandigheden groeien onze inzichten en worden we milder en minder egoïstisch.
Onze grootste kwelgeest is soms ook onze grootste leermeester.
En we kunnen ook gelukkig zijn zonder een volle agenda.
Als we het leven zien als een spel, en als we de regels van dat spel gaan leren beheersen, wordt het rustiger, meer ontspannen en kunnen we van het leven genieten.


In deze nieuwsbrief toch nog aandacht voor de Mexicaanse griep middels een bijzonder Youtube filmpje.
Je leest er hieronder meer over.
Mexicaanse griep


Op You Tube staat een interview met een Spaanse Benedictijner religieuze, Teresa Forcades.
Ze is doctor in de geneeskunde, en gaat alleen af op nuchtere feiten en publicaties uit officiële wetenschappelijke tijdschriften.
Zo legt zij o.a. uit, wat de oorsprong is van de Mexicaanse griep. Het Vaticaan is er niet blij mee.
Er zijn meerdere delen van het interview te zien. De filmpjes zijn in het Engels ondertiteld.
http://www.youtube.com/watch?v=fYU-7Ng-8mw&NR=1


Moedermelk beschermt tegen griep


Moedermelk beschermt tegen griep zeggen experts van TNO en het Kenniscentrum Borstvoeding.
‘Ik zou zeker nog twee, drie maanden doorgaan met borstvoeding', zegt directeur Stefan Kleintjes van Kenniscentrum Borstvoeding.
‘Het is duidelijk bewezen. Moedermelk is de beste afweer.'
Amerikaans onderzoek uit 2006 toonde aan dat moedermelk kinderen veel beter beschermde tegen griep dan kunstmatige voeding, stelt kinderarts Ko van Wouwe van TNO.
Kinderen die geen borstvoeding krijgen, worden vaker met ernstige complicaties opgenomen.
Bij de griepgolf van 2003-2005 in de Verenigde Staten bleek dat baby's die geen borstvoeding kregen, dubbel zo vaak werden opgenomen in een ziekenhuis.
De heer Kleintjes acht moedermelk voor kinderen effectief, omdat aan een vaccin risico's kleven.
Kinderen tot een half jaar oud mogen niet worden ingeënt van minister Klink, omdat er te weinig bekend is over mogelijke bijwerkingen van het vaccin tegen de Mexicaanse griep.


Het is juist het heilzame colostrum (moedermelk) wat zich ook in Transfer Factor capsules bevindt. Lees hier meer over op Transfer Factor en let op de aanbieding.


Steeds meer straling


Al vaker schreef ik in de nieuwsbrief over electromagnetische straling.
De laatste 10 jaar is het stralingsniveau enorm gestegen.
Veel mensen worden electrogevoelig en lijden aan Electrostress. Dit geeft symptomen zoals hoofdpijn, misselijkheid, oorsuizen, vermoeidheid, duizelen,..etc.
Vooral voor kinderen, die enorm gevoelig zijn, zijn deze stralingen zeer schadelijk.


Lees maar een paar van de resultaten van een aantal studies die vermeld werden op een congres over ‘straling’ aan de Gentse universiteit in 2006.


Een Dect werd geplaatst onder bijenkorven.
Van één kast bijen kwam maar 50% van de groep bijen terug naar de kast en naar een aantal van de kasten kwam geen enkele bij meer terug.
En degene die terug kwamen zijn veel trager teruggekomen dan normaal en hebben 20% gewichtsverlies vergeleken met een gezonde gemiddelde bij.
Bijen zijn een essentieel deel van de landbouwcyclus. Zonder bijen geen fruit en groeten meer op ons bord!


Een kudde melkkoeien die in de direct nabijheid van een radio en TV-antenne graasden, beleefden 2,4 maal meer miskramen, een significante daling van de melkproductie en gedragsstoornissen.


Onderzoek bij ooievaars die op minder dan 200 meter afstand van een antenne een nest hebben, kenden een daling van de vruchtbaarheid met 50%, vergeleken met de nesten op meer dan 300 meter van een antenne.
40% van de nesten had geen kuikens, vergeleken met maar 3% nesten zonder kuikens op meer dan 300 meter.
De ooievaars maakten ook meer ruzie tijdens het bouwen van de nesten en er was meer vroegtijdige sterfte van jonge kuikens.
Lees hier meer over Electrosmog en wat je kunt doen met een Piramide


Kanker is geen ziekte


Als ik een lezing geef, vertel ik altijd dat kanker zoveel meer is dan een tumor in je lijf.
Kanker is lifestyle, onverwerkte emoties, onvermogen om je woede te uiten, jezelf niet goed genoeg vinden, te lang te veel stress, verkeerde voeding, straling….
Kanker is een symptoom van een overbelast systeem.


Daarom wil ik van harte het boek ‘Kanker is geen ziekte’ aanbevelen, waarin Andreas Moritz uitlegt dat kanker een van de laatste redmiddelen van je lichaam is.
De traditionele aanpak van kanker bestaat nog steeds uit het vernietigen van de kankercellen, het operatief verwijderen van de cellen, of deze door middel van bestraling te verbranden; iets wat slechts in zeven procent van de gevallen succes heeft.
In dit boek wordt duidelijk gemaakt, hoe het komt dat de klassieke behandelmethodes dodelijk kunnen zijn, wat de werkelijke oorzaken van kanker zijn, en hoe je zelfgenezing kunt bevorderen.
Een radicale en vernieuwende benadering van kanker. Het boek staat op de pagina Boeken

Tenslotte:
Vanmiddag maakte ik een wandeling in het park in ons dorp.
Er is een grote kanovijver, met daarin een paar eilandjes.
Via kleine bruggetjes kun je over deze eilandjes lopen.
Inmiddels waren er zoveel bladeren gevallen, dat de kleine paadjes op de eilandjes niet meer zichtbaar waren, en voorzichtig aftastend zocht ik mijn weg tussen struiken en bomen.
Ik moest er daardoor aan denken dat je ook in het leven soms zoveel moeilijkheden voorgeschoteld kunt krijgen, dat je het pad niet meer ziet, en zelfs niet meer voelt.
Als dat het geval is, en je hebt zelfs het gevoel dat je intuïtie je even in de steek laat, zoek hulp.
Vindt iemand die wil luisteren, iemand die je jouw situatie op een andere manier kan laten zien, iemand die je weer hoop en nieuwe energie kan geven.
Je hoeft het niet alleen te doen.


En weten jullie wat zo leuk was? Ik heb vanmiddag zelfs nog een paar bramen geplukt.


Mocht deze nieuwsbrief belangrijk zijn voor iemand in je omgeving, geef hem dan a.u.b. door.Hou van jezelf. Zorg voor jezelf.


Hartelijke groet,


Foekje
www.kankervoorbij.com
www.kankervoorbij.ning.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
November 2009