Back to Back Issues Page
Nieuwsbrief Kankervoorbij
November 06, 2012Lieve lezers,


Mineralen en vitamines zijn cofactoren. Samen zorgen ze ervoor dat de biochemische reacties van het lichaam tot wel 1.000.000 maal effectiever verlopen! Iedereen geeft geld uit aan vitamines, maar slechts weinig mensen geven mineralen de aandacht die ze verdienen. Je lichaam kan geen mineralen aanmaken; net als vitamines moeten deze afkomstig zijn uit de voeding.


Mineraalsupplementen zijn belangrijker dan de inname van vitamines, omdat vitamines nog steeds in de voeding zitten, terwijl dat niet gezegd kan worden voor mineralen, als gevolg van overmatige bebouwing van landbouwgrond.
Het probleem is dat mineralen zich niet langer meer in voldoende hoeveelheden in ons voedsel bevinden, omdat ze niet meer in de bodem te vinden zijn. Behalve dat de meeste boeren dezelfde landbouwgrond jaar na jaar overmatig bebouwen, gebruiken ze ook kunstmest, in plaats van biologische meststoffen, waardoor de bodem beroofd wordt van essentiële voedingsstoffen.


Kijk ook uit voor zogenaamde ‘verrijkte’ voeding met toegevoegde mineralen. Het bewuste mineraal mag er dan inzitten, maar er zijn geen richtlijnen voor voedselfabrikanten om een lichaamseigen vorm van mineralen (die herkenbaar en opneembaar is voor het lichaam) te gebruiken. Per saldo bieden deze mineralen dan weinig gezondheidswaarde, ook al zitten ze in het product.


Inhoud:


-Mineralensupplement
-Waka waka
-Homeopathie en borstkanker
-Cholesterol
-Belangrijke waarschuwing!


Mineralensupplement


Onderzoek toont aan dat veel mensen enorm baat kunnen hebben bij een combinatie van acht specifieke mineralen die in moderne voeding te weinig voorkomen: ijzer, magnesium, zink, selenium, koper, mangaan, chroom en borium.
YES™ Minerals biedt deze acht essentiële mineralen in de juiste vorm en hoeveelheid (geen potentieel schadelijke overdosis), zodat het lichaam hier maximaal gebruik van kan maken.
De juiste vorm van mineralen die maximaal opneembaar is voor het lichaam is de organisch gebonden (gecheleerde) vorm.
Dit houdt in dat een eiwit (aminozuur) zich bindt aan het mineraal, zodat ze samen één geheel worden. Dit is dezelfde manier waarop mineralen van nature voorkomen in eiwitrijke voeding, zoals rundvlees, varkensvlees, kip en vis.
Hierdoor ‘verwelkomt’ de cel het eiwit en daarmee ook het mineraal. Om voor het menselijk lichaam opneembaar te zijn, moeten mineralen binnenin de cel zien te komen.


Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:
Waka waka


Waka waka is een ander woord voor kou dat in het lichaam reist.
Een gezond mens is iemand die van geboorte af in harmonie leeft met kou en warmte:
warmte - in de zin van passie, begrip, tolerantie en zorgdragend.
kou - in de zin van emotionele blokkades die, uit naam van het houden van, bij geboorte meege komen vanuit de leefomgeving.
Warmte en kou zijn positieve en negatieve energievelden, als in yin en yang, en dag en nacht. Ze hebben elkaar nodig, de een kan niet bestaan zonder de ander.
Kou kennen wij ook als een virale substantie in de lucht die wij in ons systeem ademen.
Kou houdt warmte actief. Wanneer wij een kou oplopen, zal de warmte de overdosis aan kou smelten tot een niveau waarop het systeem zichzelf weer kan harmoniseren. Een proces dat normaal gesproken drie tot vier dagen duurt.
Warmte houdt de kou actief. Als echter de warmte is geblokkeerd, heeft de binnenkomende virale kou een vrije doorgang en reist rond in een vloeibare vorm binnen ons systeem. Om zich, door de jaren heen, te ontwikkelen tot een dikke of een botachtige substantie.


In normale omstandigheden zal de warmte de kou vloeibaar en actief kunnen houden. Echter bij de meesten van ons is de warmte niet bij machte de kou in ons systeem bijtijds te smelten door een overdosis aan emotionele disharmonie tijdens de jeugd.
Het kind dat voortdurend emotioneel in de kou stond zal later, met een overdosis aan virale kou, daardoor fysieke blokkades kunnen ontwikkelen.
De overdosis aan virale kou, reizend in het lichaam, zal zich door de jaren heen nestelen in zwakke plekken (de achilleshiel) en daar blokkades opleveren die kunnen leiden tot fysieke ziektebeelden. Meer informatie op www.earthfather.eu


Homeopathie en borstkanker


Bij de behandeling van borstkanker kan homeopathie zeer waardevol zijn naast de reguliere behandeling.
De reguliere behandeling breekt je immuunsysteem af, de homeopathie stimuleert dat juist, activeert het zelfgenezend vermogen van de mens. Daarom is homeopathie een goede aanvulling.
Meer informatie via www.homeopathiegeneest.nl


Cholesterol


Wist je ... dat door lage cholesterol het risico toeneemt dat je kanker krijgt?
En dat oudere mensen met hoge cholesterol het langst leven?


Miljoenen mensen slikken ten onrechte cholesterolverlagers, het nummer één medicijn in de wereld.
Onderzoeken worden verdraaid ten gunste van de farmaceutische industrie.
De consument moet de feiten rondom cholesterol weten en aan zijn of haar gezondheid denken, i.p.v. de kas van de farmaceuten spekken.
Want door het slikken van cholesterolverlagende middelen kunnen de bijverschijnselen zijn: je ziek voelen, spierpijn, spierzwakte, koorts, misselijkheid, braken, buikpijn, verstopping, winderigheid, misselijkheid, zuurbranden, diarree, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, slapeloosheid, een gevoel van zwakte, huiduitslag, jeuk, pijn op de borst, rugpijn, gewichtstoename, geheugenverlies, leverontsteking en tientallen andere aandoeningen.


Dr. Uffe Ravnskov heeft alle feiten en fabels in onderstaand boek bijeengebracht. Ook was hij verschillende keren te zien in een uitzending van Tros Radar.
Belangrijke waarschuwing


Onderstaand bericht kreeg ik toegezonden. Ik vond het belangrijk genoeg om door te geven via deze nieuwsbrief:


Onlangs is iemand in absurde omstandigheden gestorven. Hij was op een zondag per boot met vrienden vertrokken, en had blikjes drank in de koelkast van de boot gezet.
De volgende dag werd hij opgenomen in het ziekenhuis, waar hij 's anderendaags overleed.
Een autopsie heeft uitgewezen, dat het ging om een snel intredende infectie met leptospiren, veroorzaakt door een blikje waaruit hij op de boot gedronken had, zonder de inhoud in een glas te gieten.


Het onderzoek van de blikjes heeft bevestigd, dat zij besmet waren door urine van een rat, die leptospiren bevatte.
De persoon in kwestie heeft vermoedelijk het bovenste deel van het blikje niet gereinigd, vooraleer er van te drinken.
Het blikje was besmet door urine van een rat, die giftige en dodelijke stoffen bevat, waaronder leptospiren, die leptospirose veroorzaken.


Drank in blikjes, en andere voedingswaren in gelijkaardige verpakking, worden gestockeerd in magazijnen die dikwijls wemelen van knaagdieren.Zij worden vervoerd naar de verkooppunten, zonder eerst gereinigd te worden.
Telkens wanneer u een blikje koopt, reinig zorgvuldig het bovenste deel met water en een detergent, alvorens ze in de ijskast te zetten.
Beter nog, koop geen blikjes.


Volgens een studie van INMETRO (Spanje) zijn de deksels van drankblikjes meer besmet dan openbare toiletten.
De studie wijst uit dat de hoeveelheid kiemen en bacteriën op de deksels van drankblikjes zo erg is, dat ze absoluut gereinigd moeten worden.Citaat:

Uit 'Het verzwegen verhaal over kanker':

“Een nieuwe wetenschappelijk waarheid overwint niet door het overtuigen van de tegenstanders en hun het licht te laten zien, maar veeleer doordat de tegenstanders uitsterven en een nieuwe generatie ermee vertrouwd raakt” – Max Planck, nobelprijswinnaar voor de Natuurkunde


Laat je lichaam niet verzuren!

'Ons krachtigste wapen tegen stress is ons vermogen
de ene gedachte boven de andere te kunnen verkiezen.'


Als deze nieuwsbrief informatie bevat waar iemand anders ook iets aan heeft, stuur hem dan aub door.


Hartelijke groet,


Foekje Meijer-Linstrawww.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
Nov. 2012

Back to Back Issues Page