Back to Back Issues Page
Nieuwsbrief Kankervoorbij
November 23, 2013Lieve lezers,


De presentatie van het boek Wat Angelina niet wist over kanker... op 27 oktober jl. was een zeer geslaagde dag.
De zaal was gevuld met geȉnteresseerde toeschouwers om te beluisteren hoe schrijver Ard Pisa gemotiveerd raakte om dit boek te schrijven. Daarnaast waren er bevlogen voordrachten van Henk Franssen, Wim Huppes, Frits vd Blom en Anneke Bleeker.
Er was een uitgebreide boekentafel, verzorgd door Succesboeken, waar men verschillende boeken over gezondheid en specifiek over kanker kon kopen.
Voor mij was het erg leuk om de schrijver en uitgever persoonlijk te ontmoeten, nadat er diverse keren bel- en mailcontact tussen ons was geweest. En er waren een aantal nieuwsbrieflezers die ik de hand heb kunnen schudden.
Het boek 'Wat Angelina niet wist over kanker...' is inmiddels toe aan de 2e druk en wordt vertaald in het Engels. Momenteel zijn er ook contacten om te onderzoeken of het boek gaat worden vertaald in het Duits. Dit hoofdstuk is dus nog lang niet afgelopen.....
Vanwege de grote belangstelling komt er waarschijnlijk in februari 2014 nogmaals een lezingendag over kanker. Houd dus deze nieuwsbrief in de gaten.


Inhoud:


-Doodgaan om te kunnen genezen (boek)
-Stichting De Ruige Rus
-Budwig papje
-Aktie Transfer Factor
-KeuzevrijheidDoodgaan om te kunnen genezen


Anita Moorjani raakte een aantal jaren geleden vanwege laatste fase Lymfklierkanker in coma Ze had niet langer dan dagen/uren te leven.
Terwijl haar organen er een voor een mee stoppen en Anita in een coma wegzakt, krijgt ze een buitengewone bijna-doodervaring waarbij ze haar leven en de negatieve patronen die voor haar ziekte hadden gezorgd in alle helderheid doorziet.
Aan de ’andere kant’ hoorde ze van de hernieuwde mogelijkheden hier op aarde. Als je wilt hoef je niet meer dood te gaan. Je hoeft niet meer oud te worden. Je hoeft niet ziek te worden. Jij beslist wat er gaat gebeuren. Jouw lichaam luistert.


Daarop besloot ze terug te gaan naar haar lichaam en dat lichaam kankervrij te maken.


Volkomen onverwacht komt Anita weer uit de coma en blijkt dat de kanker volledig uit haar lichaam verdwenen is. Een paar weken later kan ze het ziekenhuis verlaten en wordt het haar duidelijk dat ze dit opmerkelijke verhaal met de wereld moet delen.

In dit boek beschrijft ze haar inzichten en ervaringen over ziekte, negatieve gedachten, gezondheid, liefde en genezing.
Vanuit een comatoestand, die de eindfase van Lymfklierkanker op niveau D4 is, ging ze binnen twee weken naar een volledig gezond lichaam.
Ze vertelt haar verhaal over de hele wereld. Er staan interviews van haar op Youtube.
Stichting Ruige Rus


Geȉnspireerd spreker op 27 oktober jl. was Wim Huppes. Zes jaar geleden was Wim Huppes, internist, een kankerpatiënt. Zijn dokters hadden hem opgegeven.
Hoewel kankerdokters volop palliatieve chemotherapie voorschrijven, nemen de meesten het zelf niet. Huppes zag af van palliatieve chemotherapie en behandelde zichzelf met een experimenteel geneesmiddel. Hij genas en richtte de Stichting Ruige Rus op.


Stichting Ruige Rus is een behandelcentrum voor innovatieve geneeskunde. Bij onbehandelbare ziekte, bijvoorbeeld bij kanker die met de gebruikelijke geneesmiddelen (zoals chemotherapie) niet is te genezen, zet Stichting Ruige Rus experimentele geneesmiddelen in. Degelijke behandelingen vallen onder `compassionate care`.


Ziekenhuis `Stichting Ruige Rus` is per 1 februari 2013 toegelaten door het Ministerie van Volksgezondheid. www.stichtingruigerus.com


Over al zijn ervaringen als internist in de wereld van de interne geneeskunde schreef Wim Huppes samen met zijn vrouw het boek Het instituut.
De politieke thriller is het fascinerende verhaal over wat waarschijnlijk de verbijsterende waarheid is achter het zorgstelsel.


"Los moeilijke dingen op als ze nog gemakkelijk zijn.
Pak grote dingen aan als ze nog klein zijn. "
Budwig papje


Dr. Budwig ontdekte dat het bloed van ernstig zieke kankerpatiënten altijd een tekort vertoonde aan bepaalde belangrijke essentiële ingrediënten zoals fosfatiden (vetachtige stoffen, bestanddelen van celmembranen) en lipoproteïnen (zorgen voor transport van vetten in het lichaam).
Het bloed van een gezonde persoon bevat altijd voldoende van deze essentiële ingrediënten.


Dr Budwig ontdekte vervolgens een natuurlijke manier voor mensen om die essentiële ingrediënten terug te krijgen in hun lichaam: biologische lijnzaadolie en kwark.


Het recept voor het Budwig papje:
-3 eetlepels magere kwark,
-2 of 3 eetlepels lijnzaadolie
-een scheutje rauwe melk of biologische room, of geitenmelk.


Deze drie allereerst heel goed mengen, evt. met een mixer, olie moet echt opgenomen worden – als je de melk/room toevoegt zie je een reactie: de samenstelling wordt romiger – de olie beter opgenomen.
Dit is de essentiële basis (De “Spread”).
(Let op: als je de kom afwast mag er geen vette ring te zien zijn, en het mag ook niet naar olie smaken – als dat wel zo is: beter mengen – dit is belangrijk!)


Vervolgens:
-Een schepje lijnzaad,
-Theelepeltje honing (eventueel: kan ook een beetje stevia zijn)
-3 eetlepels tarwekiemen
-3 eetlepels havermoutvlokken
-rood fruit of geraspte appel


De essentie van het Budwig-papje is de kwark/lijnzaadolie/melk-room combinatie. Andere ingrediȅnten kun je eventueel weglaten.
LET OP: het Budwig-papje moet onmiddellijk na bereiding worden gegeten!


Waarschuwing: de meeste vitamines en supplementen die worden gebruikt tegen kanker zijn anti-oxidanten. Deze mogen niet worden genomen samen met het Budwig-papje. Het werkt elkaar tegen.
Houd dus altijd minstens 4 uur tussen het Budwig-papje en andere “kanker-killers”. (zowel 4 uur vóór als ná het Budwig-papje).Korting Transfer Factor


Net als vorige jaren is er voor nieuwsbrieflezers een kortingsactie voor Transfer Factor. Wie tussen nu en 31 dec. 2013 een potje Transfer Factor bestelt, krijgt € 5,= korting.
Zie: Transfer Factor


Keuzevrijheid


Ziektenkostenverzekeraar Interpolis gaat komend jaar fiks schrappen in de aanvullende verzekeringen. Zo verdwijnen de vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen als acupunctuur en homeopathie.
Ook antroposofische en homeopathische geneesmiddelen worden niet langer vergoed.
De verzekeraar voert een ontmoedigingsbeleid voor alternatieve behandelingen, wat neigt naar een politiek ingegeven keuze.


Jaarlijks gaan circa 2 miljoen mensen naar een homeopaat, een natuurgeneeskundige, een osteopaat, een acupuncturist, antroposofische geneeskunde etc.
Misschien bent u een van die 2 miljoen mensen.
Als het aan de overheid ligt, wordt uw keuze hierin steeds meer aan banden gelegd, tot u straks mogelijk niets meer te kiezen hebt.
Daarom het initiatief Keuzevrijheid.nl.


In onze strijd voor een vrije keuze hebben we uw steun ontzettend hard nodig. Hoe meer mensen aangeven dat het gevoerde beleid onacceptabel is, des te groter de druk voor politici en bestuurders. Stem daarom op www.keuzevrijheid.nlHet boek De Voedselzandloper is een bestseller. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen:
Zuurstof is het kernwoord bij kankerpreventie.
Lees de nieuwe pagina over beschermingsfactoren


Verontrustend vond ik onderstaand bericht. Telkens weer opnieuw vraag je je af in wat voor wereld we leven:
www.bewustnieuws.nl/kweken-en-bezit-van-natuurlijke-zaden-wordt-strafbaar-in-eu/

"Ik ben niet wat mij is overkomen.
Ik ben wat ik koos te worden. "

(Carl Jung)


Weer veel nieuwe inspiratie voor iedereen, hoop ik .
Deze nieuwsbrief mag worden doorgestuurd aan mensen die deze informatie nodig hebben.Hartelijke groet,


Foekje Meijer-Linstra

www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
November 2013

Back to Back Issues Page