Dag lieve mensen,


Robert Gorter is arts en herstelde in 1976 van teelbalkanker zonder dat hij enige vorm van chemotherapie of bestraling kreeg.
Uitgaande van langdurig en uitgebreid onderzoek, decennia van praktijkervaring en zijn eigen ervaringen ontwikkelde hij een nieuwe aanpak voor de bestrijding van kanker, ondermeer door het (her)activeren van het immuunsysteem door koortstherapie (hyperthermia), inentingen met lichaamseigen dendritische cellen, het gebruik van ondersteunende voedingsmiddelen en een aangepaste levensstijl.


In het boek Ik heb kanker, wat nu? introduceert het Gorter Model, een integratieve, non-toxische aanpak van de behandeling van kanker die focust op het lichaamseigen vermogen tot genezen.

Dit boek bevat een heldere uitleg van de methode, het achterliggende onderzoek en strategieën voor het versterken van ons eigen afweersysteem.
Met de nadruk op het verminderen van stress en het minimaliseren van blootstelling aan toxische stoffen bieden de auteurs praktische richtlijnen voor het stellen van vragen aan de behandelend arts, het verkrijgen van een second opinion en het verzamelen van informatie nadat de diagnose ‘kanker’ gesteld is.
Het boek bevat getuigenissen van patiënten die hun levensduur verlengd en levenskwaliteit verbeterd zagen en, in sommige gevallen, in complete en langdurige remissie gingen.
Ontdek nieuwe, niet-toxische behandelmogelijkheden voor kanker.Inhoud:


-Reishi, geneeskrachtige paddenstoel
-Kan Cannabisolie kanker genezen?
-Vrouwenen borstkanker: de vrijheid om eigen keuzes te maken
-Lezing Bruno Grõning
-Tickets voor een bijzondere lezingReishi, geneeskrachtige paddenstoel


Reishi.nl is een informatieve website over een geneeskrachtige paddenstoel, de Reishi paddenstoel, waar in het westeneigenlijk maar weinig van bekend is en die in Aziatische landen al meer dan 4.000 jaar wordt erkend als bevorderaar van een gezond en lang leven.


Recente onderzoeken - over de hele wereld gedaan - wijzen uit dat de Reishi paddenstoel, ook wel Lingzhi of Ganoderma Lucidum genoemd, een positief effect heeft bij talrijke ziektes, waaronder diverse vormen van kanker.
Ook zou Reishi, bij preventief gebruik, de algehele gezondheid bevorderen en het risico van kanker en hart- en vaatziektes verminderen, en onze natuurlijke afweer versterken.
Deze website volgt de ontwikkelingen, die o.a. in de medische literatuur te zien zijn.
Consumenten, artsen, specialisten en alternatieve therapeuten kunnen op een eenvoudige manier kennismaken met de gunstige werkingen die er uitgaan van deze paddenstoel.

www.reishi.nl


Kan Cannabisolie kanker genezen?


De Canadees Richard Simpson claimt dat hij met Cannabis olie kanker patiënten geneest. Daarbij schijnt Cannabis olie ook voor tal van andere aandoeningen zeer heilzaam te zijn. Zijn probleem is echter dat Cannabis olie in Canada illegaal is.
Richard maakte zijn Cannabis olie tot voor kort zelf, niet uit de zaden maar uit de planten zelf. Het bestanddeel wat zo heilzaam is, is namelijk THC en dat zit niet in de zaden.
Hij laat de wiet oplossen in ethanol waarna hij de ethanol laat verdampen. Wat er over blijft is een zuivere olie met een hoog THC gehalte.
Richard Simpson heeft mensen met huidkanker, prostaatkanker, longkanker genezen, zelfs in terminale staat.
Zeven van deze mensen hebben een getuigschrift opgesteld samen met hun behandelende artsen waarin zij allen verkondigen dat zij genezen zijn zonder tussenkomst van hun arts.
Hij is hiermee naar het hooggerechtshof gegaan omdat hij graag zou willen zien dat Cannabis olie voor medicinaal gebruik legaal wordt gemaakt. Het gerechtshof heeft zijn verzoek afgewezen en de groep mensen mogen niet worden gehoord.
Bekijk hier de documentaire in 7 delen genaamd: Run from the cure.

www.youtube.com/user/chrychek (in deel 6 wordt uitgelegd hoe je Cannabis olie zelf kunt maken.)


Vrouwen en borstkanker: de vrijheid om eigen keuzes te maken

Een bijdrage van Yt Vaartjes


In het september/ oktober nummer van het tijdschrift 'De natuur uw arts' schrijft Yt Vaartjes een artikel over dit onderwerp.
Het is niet makkelijk om buiten de gebaande paden van de reguliere geneeskunde een andere methode van weer ‘ heel’ worden te vinden.
Er is geen of heel weinig informatie beschikbaar over welke andere mogelijkheden er dan zijn om te genezen van borstkanker.
Ook is er een groot gebrek aan deskundige onafhankelijke begeleiding en aan niet regulier onderzoek. Je moet ook wel voldoende geld hebben om daadwerkelijk andere mogelijkheden te kunnen benutten.
Tenslotte is het de vraag of in de toekomst complementaire medicijnen vrij verkrijgbaar zullen blijven.
Formeel is er vrijheid in ons land om de therapie te kiezen die je wilt, maar hoe groot is die vrijheid in de praktijk eigenlijk?
Als je het volledige artikel wilt lezen over de vrijheid van vrouwen met borstkanker om eigen keuzes te maken kun je een mailtje sturen naar djoyv@betuwe.net , dan sturen we het je graag toe.
Lezing Bruno Grõning


Dutch University College organiseert een lezing door Dr. Med. G. Falkenberg over ‘Hulp en genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning - De sleutel voor de gezondheid van morgen’
Dutch University College legt de nadruk op vrijheid van denken en individuele ontplooiing.
De leer van Bruno Gröning gaat uit van de invloeden van geestelijke krachten op de mens. De invloed van deze krachten is groter dan door de meeste mensen wordt aangenomen.
Bruno Gröning vergelijkt de mens met een batterij. In het dagelijkse leven levert ieder kracht in.


Toch wordt de benodigde nieuwe levensenergie dikwijls niet meer voldoende opgenomen.
Evenals een lege batterij niet in staat is te functioneren, zo kan een krachteloos lichaam zijn taken niet uitvoeren. Uitputting, nervositeit, levensangsten en uiteindelijk ziekte zijn de gevolgen.
Bruno Gröning legde uit hoe ieder weer tot nieuwe energie kan komen. Het geloof in het goede is hiervoor evenzeer voorwaarde als de wil tot de gezondheid.
Het gezonde lichaam vormt de basis voor een leven in harmonie met de mens zelf, zijn medemensen en met de natuur.
Het doel van de leer van Bruno Gröning is om een zieke tot een levensblij mens te maken, die vrij is van lichamelijke en psychische belastingen.


Tijd: 19:30 uur tot 21:30 uur
Adres: de Bibliotheek Deventer, Brink 70, Deventer
Datum: vrijdag, 11 november 2011
Entree: 8,50 euro
Aanmelding voor de lezing:
www.dutchuniversitycollege.nl


Tickets voor een bijzondere lezing: De oceanen als levensbron


Succesboeken.nl organiseert op zondag 11 december 2011 in het Van der Valk hotel De Biltsche Hoek te De Bilt vanaf 12.00 uur een grandioze middag met de beroemde onderwaterfotograaf Dos Winkel.
Dos zal die middag foto’s/dia’s uit zijn collectie tonen die nog nooit zijn vertoond en deze uitgebreid toelichten; verder zal de middag worden opgeluisterd door een aantal korte films.
Dos heeft een aantal prachtige fotoboeken uitgegeven en zal deze signeren en aanbieden met een feestelijke korting.
De middag zal tevens in het licht staan van gezondheid, wat er allemaal gebeurt onder en boven water, hoe de politiek miljarden in het water gooit en nog vele andere interessante zaken die de middag onvergetelijk zullen maken.
Door op onderstaande foto te klikken kunt u de tickets bestellen.


N.B. Nog tot 31 oktober a.s. voor nieuwsbrieflezers Transfer Factor met 5 euro korting !!!!!


De waarheid over stress en kanker

Pas als je de moed toont je weg te gaan,
toont de weg zich aan jou.
(Paulo Coelho)


Ik wens iedereen nog mooie herfstdagen toe.
Hartelijke groet,


Foekje Meijer-Linstra

www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
Oktober 2011