Back to Back Issues Page
Nieuwsbrief Kankervoorbij
October 03, 2012Dag lieve mensen,


Omdat meer dan circa 70 procent van de lezers van deze nieuwsbrief vrouw is, deze keer veel aandacht voor de vrouwelijke hormonen.
Helaas moeten nog steeds miljoenen vrouwen die bezorgd zijn over het ouder worden besluiten om wel of niet synthetische hormoonsuppletietherapie te ondergaan en te lijden onder de bijwerkingen en toegenomen gezondheidsrisico's, omdat ze de voordelen van de natuurlijke behandeling niet kennen.


Dr. John R. Lee publiceerde meer dan vijftien jaar geleden zijn verrassende conclusies over conventionele hormoonsuppletietherapie: synthetische hormonen werken niet als voorspeld en erger nog, ze vormen een bedreiging voor de gezondheid van vrouwen.
Zijn bevindingen ontketenden een storm van controversie. Maar jaren later heeft onderzoek aangetoond dat hij gelijk had.Inhoud:


-Hormonen
-Leren leven als een elastiekje
-Mammografie of Thermografie
-Chinese spreuk
-Herfstactie oktober: Transfer Factor
-Protocell


Hormonen


In het onderstaande boek legt dr. John R. Lee, voor zowel de leek als de professional, alles uit over hormonen, de menopauze en alle andere levensfases waar de vrouw mee te maken krijgt.
Het is het meest uitgebreide boek over o.a. bio-identieke hormoonsuppletietherapie, de menopauze, de premenopauze, overgangsklachten, de bijbehorende hormonen als oestrogenen en progesteron, en vele andere zaken die bij deze periodes horen.
Zijn revolutionaire programma:


* Vermindert of laat premenopauzale en menopauzale symptomen verdwijnen
* Helpt bij het oplossen van hormoongerelateerde problemen, zoals osteoporose, opvliegers, nachtelijk zweten, vaginale droogheid, gewichtstoename en fibrocystische borsten (knobbeltjes in de borsten)
* Vermindert gewichtstoename op middelbare leeftijd
* Helpt de libido herstellen
* Beschermt tegen borstkanker
* Behoudt mentale scherpte
* Helpt osteoporose stoppen en keren
* Herstelt energie en levendigheid
* Vertraagt de tekenen van het ouder worden.


Tevens wordt in dit boek natuurlijke hormoonzalf (progesteron) besproken.
Door op onderstaande afbeelding te klikken krijgt u hierover alle informatie.
Bij de tube wordt een folder meegeleverd waar uitgebreide aanbevelingen van dr. Lee staan voor het gebruik van de crème.
Een uniek systeem, gebaseerd op liposomen, waarbij de ingrediënten verpakt zitten in een membraan, maakt snelle opname via de huid mogelijk.
De ingrediënten worden zo in het onderliggende vetweefsel opgeslagen en vervolgens afgegeven aan de bloedstroom.Leren leven als een elastiekje


Katja Swager is ooit, toen ze net hoorde dat ze ziek was, begonnen in een gratis te downloaden boek van mij over mijn kankerperiode via www.kankervoorbij.com .
Ze had toen net de diagnose terminale BH kanker te pakken.
Inmiddels is ze, tegen alle wetten in, helemaal schoon van kanker en heeft ze haar eigen boek geschreven:‘Leren leven als een elastiekje’.
Over de weg terug naar het leven, terug naar het hart. Een zwaar verhaal luchtig gebracht, iets waar veel mensen ( niet alleen zieken) wat aan kunnen hebben.
Het is een concreet handboek om terug te keren naar je hart, iets waar om het even welk soort kankerpatiënt een probleem mee heeft.
Het boek is in iedere boekhandel te kopen of te bestellen, of kijk op www.katjaswager.nl


Mammografie of Thermografie


In de Volkskrant stond vorige maand een heel klein berichtje over recent langlopend onderzoek in Zweden dat uitwees dat screening op borstkanker niet leidt tot lagere sterftecijfers.
Verder verscheen er in het wetenschappelijke tijdschrift Medisch Dossier van juli/ augustus 2012 een uitgebreid artikel over mammografie bij de diagnose stelling van borstkanker.
Mammografisch onderzoek is een zeer ongemakkelijke en soms pijnlijke ervaring en kan ook eventuele aanwezige borstkankercellen verspreiden.
Een alternatief voor mammografie is thermografie waarbij uitgegaan wordt van warmtebeelden.
Deze methode heeft een aantal voordelen boven mammografie.
Zo is thermografie veel minder belastend en kan kankeractiviteit zó vroeg waarnemen dat er daarna vaak genoeg in een mammografie geen enkele massa zichtbaar zal zijn.
In Engeland is thermografische screening in de jaren 80 van de vorige eeuw terzijde geschoven.
In de Verenigde Staten zijn radiologen bij wet verplicht vrouwen te vertellen wat de beperkingen zijn van een mammografie en moet hij andere screeningsmethoden aanbieden, zoals echografie of thermografie. Zoiets zou ook voor Nederland een verbetering betekenen.
In ons land is thermografisch onderzoek gedaan.
Thermografie zal in Nederland mogelijk worden ingezet bij bevolkingsonderzoek, maar dit pas na uitgebreide tests.
In Duitsland kun je net over de grens voor nog geen 50 euro het onderzoek laten uitvoeren. Wie hier meer over wil weten kan het woord thermografie in google intikken.
(ingezonden door Yt Vaartjes en Dirk Oostelaar)Chinese spreuk

‘Zoek geluk in het leven, leef in een theepot’.


Het is een beroemd verhaal vanuit de Chinese folklore over een man die veel van thee houdt, zoveel, dat hij besloot om in de theepot te gaan leven.
De diepere betekenis is om te doen wat je leuk vindt in het leven.
Als er iets is dat je gelukkig maakt, maak dat dan het centrum in je leven.
Het leven is te kort om vast te zitten in een baan of iets waarin je niets vreugdevols kan doen.
Degene die daarvoor gaat is een persoon met moed en niet iemand die zich zorgen maakt hoe anderen hem of haar zien.
Wie durft de tijd te nemen om van het leven en de goede thee te genieten? Leef het leven ten volle uit!Herfstactie: Transfer Factor


Net als vorig jaar is ook deze maand oktober voor nieuwsbrieflezers een potje Transfer Factor E 5,= goedkoper. Het is goed om in dit jaargetijde het afweersysteem te versterken.
De aanbieding geldt zowel voor Transfer Factor Classic als Transfer Factor Plus.
Vermeld bij je bestelling ‘nieuwsbrief’. Bestelformulier via Transfer FactorProtocell

Kijk op de website van Henk Fransen om te lezen over Protocell, een middel dat kankercellen laat stikken: www.henkfransen.nl/tip-19-protocellMijn persoonlijke verhaal vind je in het boek 'Regenbogen en Sterrenlicht'

"Wat een wijs mens wijs maakt, is niet dat hij meer ervaring heeft dan anderen,
maar dat hij meer aandacht schenkt aan zijn ervaringen dan anderen"


In de komende maanden krijgen we bijna allemaal te weinig zon. Zorg goed voor jezelf door dagelijkse inname van vit. D3 (1000IU). De aanbevolen dosering is 2000IU per dag.


De contactpagina staat altijd open voor reacties en vragen.


Hartelijke groet,


Foekje Meijer-Linstra

www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
Okt. 2012

Back to Back Issues Page