Back to Back Issues Page
Nieuwsbrief Kankervoorbij
October 08, 2015Lieve mensen,


Een belangrijk onderdeel van genezing is zelfkennis. Dat zei de arts Paracelsus (1493-1541) al.
Door zelfkennis weet je voor welke ziekte je aanleg hebt. Deze zelfkennis kan tot je komen door de constatering dat je vaak last hebt van bepaalde ziektes of een minder goed werkend orgaan. Zelfkennis zorgt ervoor dat je weet hoe bij jou een ziekte wordt getriggerd.
Door in het voedingspatroon de nadruk te leggen op het eten van voedsel, waarvan je weet dat het de werking van jouw zwakke orgaan stimuleert, kun je jezelf genezen. Een bekwaam natuurarts of fythotherapeut kan hierbij de weg wijzen.
Daarnaast is het voor mensen die niet ziek zijn belangrijk om te weten welke voeding je moet eten om gezond te blijven. Of je ziek of gezond bent, je kunt altijd beter worden. Gezondheid is niet iets wat automatisch bij je blijft. Verkeerd eten gaat op een gegeven moment zijn weerslag geven door het ontluiken van een ziekte. Uiteraard zijn er naast het eten meer factoren van toepassing bij het ontstaan van ziekte.


Op het gebied van voedingswetenschappen en geneeskunde lijkt er alleen maar achteruitgang plaats te vinden. In 1900 kreeg 3 % van de Amerikanen kanker en in 2000 was dat een schrikbarend percentage van 40 %. In 2013 is dat percentage nog iets gestegen: Amerikaanse mannen hebben een kans van 43 % om kanker te krijgen en Amerikaanse vrouwen van 38%. Deze statistische gegevens tonen aan dat de medische wetenschap faalt in het bedwingen van de kankerepidemie.

Paracelsus: Al onze weiden, hellingen en dalen zijn apotheken.


Hippocrates: Laat voeding uw medicijn zijn.


Omdat we zoveel haast hebben, kopen we zoveel slechte producten.
Verder in deze nieuwsbrief:


-Gerson therapie
-De hand op de spiegel
-Brief van Einstein aan zijn dochter
-MMSGerson therapie


De Gerson therapie wordt gezien als het meest effectieve kankerdieet.
Wilko van der Vegt is een van de weinige Gerson-artsen in Europa.
Op 13 september jl. gaf hij voor ' De zoektocht naar genezing' een lezing over zijn 30 jaar ervaring met dit dieet. Hier kun je de video bekijken: http://henkfransen.nl/?video=gerson-therapie-deel-1-wilko-van-der-vegt

Lees hier meer over de Diamond Foundation van Henk Fransen


De hand op de spiegel


De man van Janis Heaphy Durham overlijdt in 2004 aan kanker.
Er gebeuren onverklaarbare dingen: lichten gaan aan en uit, deuren gaan vanzelf open en dicht. Janis wijt het aan haar verdriet en zoekt er niks achter.
Maar dan ziet ze, precies een jaar na het overlijden van haar man, zijn handafdruk op de spiegel.
Dat verandert haar leven.

Janis is nieuwsgierig en besluit op onderzoek uit te gaan.
Tijdens haar zoektocht praat ze met paragnosten, wetenschappers en ervaringsdeskundigen. Ze ontdekt dat leven en dood toch niet zo ver uit elkaar liggen. In De hand op de spiegel deelt ze haar nieuwe visie op de werkelijkheid.
Dit waargebeurde verhaal laat zien dat liefde alles kan overwinnen.


Liefde is als vloeistof; ze vult vanzelf de lege ruimten.
Het is de mens die dit natuurlijke proces verstoort
door barrières op te werpen.
Brian L Weiss

Brief van Einstein aan zijn dochter


Eind jaren 1980, schonk de dochter van Einstein, Lieserl, 1.400 brieven, geschreven door haar vader, aan de Hebreeuwse Universiteit, met de opdracht om hun inhoud niet eerder te publiceren dan twee decennia na zijn dood. Dit is een van hen:


... Toen ik de relativiteitstheorie voorgesteld had, begrepen maar weinigen mij, en wat ik nu zal onthullen om over te brengen aan de mensheid zal ook nu botsen met de misverstanden en vooroordelen in de wereld. Ik vraag je om de brieven zo nodig, jaren, tientallen jaren te bewaken, zolang totdat de maatschappij ver genoeg is gevorderd om te accepteren wat ik hieronder zal uitleggen.
Er is een buitengewoon krachtige macht waar de wetenschap tot nu toe geen formele verklaring voor heeft gevonden. Het is een kracht die alle anderen omvat en betreft, en zelfs achter elk verschijnsel werkend in het heelal en nog niet geïdentificeerd is door ons.
Deze universele kracht is LIEFDE.
Toen wetenschappers zochten naar een verenigde theorie van het universum vergaten ze de meest krachtige onzichtbare kracht.
Liefde is Licht, dat diegene verlicht die geven en ontvangen.
Liefde is de zwaartekracht, want het maakt dat sommige mensen zich aangetrokken voelen tot anderen.
Liefde is macht, want het vermenigvuldigt het beste dat we hebben, en staat de mensheid toe niet te worden uitgedoofd in hun blinde zelfzuchtigheid.
Liefde ontvouwt en openbaart.
Want voor Liefde leven en sterven wij.
Liefde is God en God is Liefde.


Deze kracht verklaart alles en geeft betekenis aan het leven. Dit is de variabele die we te lang hebben genegeerd , misschien omdat we bang zijn voor Liefde, want het is de enige energie in het universum dat de mens niet heeft geleerd om aan zijn wil te onderwerpen.
Om zichtbaarheid te geven aan Liefde, maakte ik een eenvoudige vergelijking in mijn meest beroemde formule.
Als we in plaats van E = mc2, accepteren dat de energie om de wereld te genezen kan worden verkregen door liefde, vermenigvuldigd met de lichtsnelheid in het kwadraat, komen we tot de conclusie dat liefde de sterkste kracht is, want het heeft geen grenzen.
Na de mislukking van de mensheid in het gebruik en de controle van andere krachten van het universum die zich tegen ons hebben gekeerd, is het dringend noodzakelijk dat we onszelf voeden met een ander soort energie ...
Als we willen dat onze soort zal overleven, als we de betekenis van het leven willen vinden, als we de wereld willen redden en elk levend wezen dat het bewoont, is liefde is het enige antwoord.
Misschien zijn we nog niet klaar om een bom van liefde te maken, een apparaat krachtig genoeg om volledig de haat, egoïsme en hebzucht te vernietigen die de planeet verwoest.
Echter, elk individu draagt in zich een kleine maar krachtige generator van liefde waarvan de energie erop wacht vrijgegeven te worden.


Wanneer we leren om deze universele energie, lieve Lieserl, te geven en te ontvangen, zullen wij hebben bevestigd dat liefde alles overwint, en in staat is om alles en nog wat te overstijgen, want liefde is de essentie van het leven.
Ik betreur het ten zeerste dat ik niet in staat ben geweest te kunnen uitdrukken wat er in mijn hart is, welk stilletjes heeft geklopt voor jullie allemaal, mijn hele leven.
Misschien is het te laat om te verontschuldigen, maar omdat tijd relatief is, moet ik je vertellen dat ik van je hou en dankzij jou heb ik het ultieme antwoord aan kunnen reiken!
Je vader Albert EinsteinMMS


In het verleden is er in deze nieuwsbrief al eens aandacht besteed aan MMS.
Miracle Mineral Supplement, MMS, is een krachtig middel tegen ziekteverwekkende bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Het is een oplossing van natriumchloriet en gedestilleerd water, met een toevoeging van citroenzuur.
MMS geneest niet, maar doodt de ziekteverwekkers waarmee het in aanraking komt. Hierdoor kan het immuunsysteem intensiever de genezing bewerkstelligen.
MMS is een sterk middel om toxinen uit het lichaam te verwijderen. De ontdekker van MMS is Jim Humble.

Van vrijdag 13 nov. t/m zondag 15 november a.s. wordt een seminar gehouden over MMS, bestemd voor therapeuten die MMS aan mensen voorschrijven of zelf willen gaan maken.
Daarbij zal o.a. therapeut en homeopaat Henk de Rooij aanwezig zijn. Meer informatie over hem en MMS vind je op https://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/
Recent in het nieuws: www.hope4life.nl


Bij een ontmoeting van 2 mensen zijn het er eigenlijk 6:
zoals elk zichzelf ziet,
zoals elk de ander ziet,
en zoals beiden werkelijk zijn.


Ik wens iedereen veel mooie ontmoetingen,
tot de volgende keer.


Foekje Meijer-Linstra


www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
Oktober 2015

Back to Back Issues Page