Dag lieve mensen,


De afgelopen weken was kanker weer op verschillende manieren in het nieuws.
De kranten berichtten dat veel melk drinken de kans op kanker zou kunnen vergroten. Dat beweerde de gerenommeerde Amerikaanse voedingswetenschapper Walter Willet tijdens de publiekslezing van het Erasmus Medisch Centrum.
Volgens Willett is het een fabeltje dat je van melk sterkere botten krijgt. Mensen die meer dan twee glazen melk per dag drinken,krijgen net zo vaak botbreuken als andere mensen die minder melk drinken.


Ook lijken ze een groter risico te lopen op bepaalde vormen van kanker, zoals prostaatkanker, stelt hij. Willett vindt dan ook dat voedingsadviesorganisaties voorzichtiger moeten zijn met het aanraden van grote hoeveelheden melkproducten nu wetenschappelijke studies laten zien dat er gezondheidsrisico’s aan kunnen kleven.
De melkproducten helemaal laten staan, is ook niet nodig omdat er ook positieve effecten zijn. De kans op darmkanker kan door melk te drinken juist afnemen. Twee glazen per dag is echter veel.


Ook was er het bericht dat kankergezwellen die tot nu toe bijna onzichtbaar waren met een soort microbubbels eerder zichtbaar kunnen worden gemaakt.
De microbubbels zijn ontwikkeld door prof. dr. Hessel Wijkstra van het AMC-ziekenhuis in Amsterdam. Hij heeft zijn vinding gepresenteerd op een congres in het Amerikaanse Chicago.
De bubbels zijn kleine gasbelletjes, voorzien van een soort moleculaire kleefstof, die aan de tumor plakken en hem doen oplichten als een kerstboom volgens de onderzoeker.
Wijkstra, ook hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven, verwacht dat zijn vinding gebruikt kan worden bij een groot aantal kankersoorten, waaronder prostaatkanker.
Er moet eerst vervolgonderzoek worden gedaan voordat de bubbels in de reguliere gezondheidszorg kunnen worden geïntroduceerd.Inhoud:


-Gezondheidswaarschuwing
-Drie schatten
-De Healing Code
-Zuurzak, de kankerkiller
-Aanbieding voor NieuwsbrieflezersGezondheidswaarschuwing


Van een vaste lezeres kreeg ik deze informatie aangereikt:
Iedereen die vitamine C inneemt zou de volgende softdrinks moeten vermijden: Sunkist, Fanta, Diet Coke, Sprite en Pepsi Max.
Deze dranken bevatten Sodium Benzoate 211 volgens het label. Een chemische reactie tussen vitamine C en Benzoate creëert Benzine, een uiterst carcinogene chemische stof.
Benzine heeft het vermogen om ernstige schade aan te richten in het DNA, dusdanig dat de mitochondria (energiefabriekjes in de cel) totaal uitgeschakeld worden.
Deze energiefabriekjes in elke lichaamscel verbruiken zuurstof om je energie te geven. Als dit vermogen vernietigd wordt zullen de cellen gaan disfunctioneren, met soms fatale gevolgen.
Een heel scala aan ziektes die verbonden zijn met het DNA kunnen gaan optreden, bijv. Parkinsons en verschillende neuro-degeneratieve ziektes.


Doet u inkopen in de supermarkt: vermijd ook Smarties.
Ze bevatten bijna alle toxische kleurstoffen die op de markt zijn. De meest schadelijkste nummers zijn 102, 104 en de meest carcinogene is nr. 110.
129, 131 en 133 zijn ook kankerverwekkend.
Lees dus de labels in de supermarkt, op een dag kan dit uw leven redden.Drie Schatten

Onze gezondheid en welzijn wordt gedragen door preventie.
Onze drie schatten hierin zijn:
• Kwaliteit van onze biochemie (lichaam)
• Kwaliteit van onze energie (emoties)
• Kwaliteit van ons bewustzijn (gedachten)


We onderhouden deze schatten met:
• Juiste voeding
• Goede ademhaling
• Sociale uitwisseling
• Voldoende beweging
• Voldoende rust (slaap) en ontspanning
• ZelfreflectieDe Healing Code


Alex Loyd geeft met De Healing Code een boek in plaats van pillen.
Op overtuigende en inspirerende wijze en aan de hand van talloze praktijkvoorbeelden laat Loyd je kennismaken met de zeven geheimen van het leven, van gezondheid en welbevinden.
Pak de stress aan.
Maak iedere dag zes minuten vrij voor zijn methode en leer hoe je je eigen lichaam en geest kunt beïnvloeden – zonder één enkele pil.(Door op bovenstaande afbeelding te klikken krijgt u meer informatie en/of kunt u het boek bestellen).


Alex Loyd heeft psychologie en natuurgeneeskunde gestudeerd.
Twaalf jaar lang zocht hij naar een middel dat zijn vrouw van haar chronische ziekte zou kunnen genezen.
Uiteindelijk ontdekte hij het geheim van gezondheid.
Deze ontdekking leidde tot het schrijven van dit boek.
De Healing Code is een enorm succes in Amerika.Zuurzak


Zuurzak wordt ook wel de kankerkiller genoemd.
Diep in het Zuid Amerikaanse Amazone woud groeit een boom.
De zuurzak (Annona muricata) is een boom die wel 10 meter hoog kan worden.
De zuurzak heeft tweeslachtige bloemen die aan korte stelen aan de stam of aan de dikke takken groeien. De vrucht van de zuurzakboom is peervormig, licht afgeplat en vaak gekromd.

In het Caraibisch gebied komt de zuurzak veel voor. Van de vruchten wordt een heerlijke frisdrank gemaakt.


Onderzoeken toonden aan dat de extracten uit deze wonderbaarlijke boom het mogelijk maken om:
• Kankercellen aan te vallen op een natuurlijke en veilige manier zonder bijwerkingen en zonder extreme misselijkheid of gewichtsverlies.
• Je immuunsysteem te versterken en dodelijke infecties buiten de deur te houden.
• Je gedurende de hele behandeling gezonder en sterker te laten voelen.
• Je energie drastisch te verhogen en je levensverwachting te verbeteren.
• Effectief kankercellen op te sporen en vernietigen in 12 soorten kanker, waaronder darm-, borst-, prostaat-, long- en alvleesklierkanker.
• 10.000 x sterker te werken in het remmen van de groei van kankercellen dan Adriamycine, een veelgebruikte chemotherapeutisch medicijn.
• Het allerbelangrijkste is zelfs, dat de werkende bestanddelen van deze boom, selectief de kankercellen opzoeken en de gezonde cellen ongemoeid laten, dit in tegenstelling tot chemotherapie!


Al in 1976 deed het Nationaal Kankerinstituut in Amerika onderzoek met positief resultaat.
Er werd een intern rapport uitgegeven, maar het kwam nooit in de openbaarheid.
Veel meer informatie over zuurzak, en zuurzak producten vind u op www.eenbeetjegezond.nl


Aanbieding voor Nieuwsbrief lezers:


Nu we weer de herfst in gaan krijgen nieuwsbrieflezers in de maand oktober weer E 5,00 korting op een potje Transfer Factor.
Vermeld bij bestelling het woord ‘nieuwsbrief’.
Meer informatie over Transfer Factor


Zo belangrijk is water

Wist u dat: een mens naar schatting 60.000 gedachten per dag heeft, waarvan ongeveer 90 % steeds dezelfde zijn.
Veel van deze gedachten hebben het karakter van angst, of zijn anderszins disfunctioneel voor onze energieën.Geniet nog van deze nazomerse dagen.


Hartelijke groet en tot de volgende keer,


Foekje Meijer-Linstra

www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
September 2011