Back to Back Issues Page
Nieuwsbrief Kankervoorbij
September 27, 2013Lieve lezers,


Op 13 april 2013 verscheen in de Telegraaf het artikel/interview 'Kanker de Baas'. Een top-kankeronderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam doet de volgende zeer schokkende en onthutsende uitspraken:
"75% van alle kankermedicijnen werkt niet ... drie van de vier patiënten hebben geen baat bij de medicijnen die hen gegeven worden. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt."
Al in december 2003 zei GlaxoSmithKline-directeur dr. Allen Roses in The Independent, een grote Engelse krant, dat 75% van de kankermedicijnen niet werkt, maar wel winst oplevert. Als je het gehele verhaal wilt lezen: www.succesboeken.nl/GlaxoChief2003.pdf

Vorig jaar heb ik in deze nieuwsbrief uitgebreid aandacht besteed aan het boek 'Verzwegen verhaal over kanker ' van Dr. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg.
Na het lezen van het boek heeft ingenieur Ard Pisa nog maar ėėn missie: Dit moet iedereen weten!
Van zijn hand is nu het boek uitgekomen met de titel: 'Wat Angelina niet wist over kanker, maar wel had moeten weten'.
Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met zijn farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten. Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie ... daar gaat dit boek over!


Dit boek is qua taalgebruik toegankelijker dan het boek van Dr. Peskin en zeer aan te bevelen. Ik vind het een eer dat ik met de column 'De boodschap van ziek zijn' aan dit boek heb mogen meewerken.


Op zondagmiddag 27 oktober a.s. vindt er n.a.v. de uitgifte van dit boek een lezing plaats in hotel De Witte Bergen te Eemnes over het onderwerp kanker.


Ook in deze nieuwsbrief een artikel van Geert Vousten, over de kracht van perceptie.


Inhoud:


-Wat Angelina niet wist over kanker
-Lezing over kanker
-De kracht van perceptieWat Angelina niet wist over kanker


In dit boek van Ard Pisa gaat een nieuwe wereld voor je open in duidelijke, soms choquerende bewoordingen.
Word niet boos als je andere dingen leest dan waar je tot nu toe in hebt geloofd. Soms is het moeilijk wennen aan een andere of nieuwe zienswijze. Dit boek laat in duidelijke taal zien wat kanker nu eigenlijk is, wat de hoofdoorzaak is en hoe je jezelf maximaal kan beschermen tegen de ontwikkeling van kanker.
Er zijn 10 belangrijke wetenswaardigheden over kanker die iedereen zou moeten weten, en uiteraard staan die in dit boek vermeld.


Dr. Rene Bernards van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis laat nog weten in het artikel inde Telegraaf: Jaarlijks geeft de wereld 49 miljard dollar uit aan kankermedicijnen. Daarvan wordt 37 miljard eigenlijk alleen maar gebruikt om mensen nog zieker te maken. Want je hebt als kankerpatiȅnt wel de ellendige bijwerkingen, maar geen baat.
Uit deze woorden kun je opmaken dat de mensheid de afgelopen decennia onvoorstelbaar is beduveld, bedonderd, verkeerd voorgelicht, opgelicht,(u mag het woord zelf invullen),waarom zou er dan de komende decennia niet hetzelfde kunnen gebeuren met de zogenaamde DNA-oorzaaktheorie,die volgens dr.OttoWarburg, prof.Brian Peskin en honderden andere wetenschappers wereldwijd niet de oorzaak van kanker is, maar een gevolg.


Het boek inzien of bestellen van het boek kan door op onderstaande afbeelding te klikken:

Over de schrijver: Na het afronden van een tweejarige opleiding voor personal coaching in 2006, startte Ard Pisa vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid eigen onderzoeken op om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging en emotionele huishouding.
Zijn vastberadenheid, die hij ontwikkelde in het bankwezen, leverde hem historische ontdekkingen op. Tijdens zijn jarenlange gezondheidsonderzoek kwam hij de briljante wetenschappelijke kankeronderzoeken van wijlen dr. Otto Warburg en professor Brian Peskin tegen.Lezing over kanker


Op zondagmiddag 27 oktober a.s. vindt er een lezing plaats in hotel De Witte Bergen te Eemnes over het onderwerp kanker.


Drie artsen, Henk Fransen, Wim Huppes en Frits van der Blom - alle drie zeer kundig omtrent het onderwerp kanker - en uiteraard de auteur zelf, zullen die middag spreken.


De essentie van de middag is voorlichting; het grote publiek wordt te eenzijdig voorgelicht. Een van de uitspraken van Ard Pisa en een passage uit het boek is: 'We zijn het allemaal gaan geloven', hetgeen slaat op de decennialange marketingmethode van farmaceutische bedrijven. We zijn het gaan geloven dat de huidige behandelmethoden helpen, de farmaceutische bedrijven via de media regelmatig het grote publiek hoop geven, door te roepen dat 'we er bijna zijn' of dat er weer een nieuw medicijn is uitgevonden en dat kanker over 20 jaar 'slechts' een chronische ziekte is.
De realiteit is echter dat er steeds meer mensen aan kanker overlijden, er steeds meer patiënten bij komen, de omzetcijfers en winst van kankermedicijnen als kool groeien en dat overal ter wereld de zorgkosten zieker zijn dan ooit tevoren.


U kunt kaarten voor de lezing bestellen door op onderstaande afbeelding te klikken:

De lezing start om 12.00 u. Tussendoor is er een pauze en de middag zal ± 18.00 u afgelopen zijn.
De middag wordt georganiseerd door uitgeverij Succesboeken.nl en Stichting Gezond Verstand Avonden. Entree is 10 euro.
Ons diepste zelf is onbevreesd,
is immuun voor kritiek,
en kan elke uitdaging aan.
De kracht van perceptie (bijdrage van Geert Vousten)


Hieronder enkele passages uit het artikel “Ben je bewust van je gedachten”, gepubliceerd op de website LifeByDesign - Consciously Creating Your Own Reality.


“Be careful what you think of” is een Engelse uitdrukking. Dit betekent: "Wees voorzichtig met wat je denkt". Je hoeft niet zo zeer voorzichtig te zijn, dat is met name afhankelijk van wat je denkt, maar ben er wel heel erg bewust van wat je denkt… Het meest belangrijke in je leven is n.l. wat je denkt en wat je innerlijke overtuiging is!
Dit bepaalt mede jouw leven en daarmee uiteraard ook jouw gezondheid.


De kracht van perceptie, als zijnde onze overtuigingen die gevoed worden door onze gedachten …
En waar komen onze gedachten dan vandaan? Goede vraag, maar zeker is dat de gedachten die we krijgen in ieder geval weer gerelateerd zijn aan onze overtuigingen, opgedaan in ons leven, de maatschappij, onze opvoeding (met name in de eerste 6 jaar) en volgens velen ook vanuit vorige levens. Zo leven de meeste mensen heden ten dage dus continu vanuit hun verleden in plaats van vanuit het Nu en leven een voorspelbaar leven.


Onderzoek van de laatste jaren laat ons zien dat percepties heel krachtig zijn. Het meest bekende is uiteraard het placebo- (en nocebo-) effect.
Overtuigingen bepalen uiteindelijk ons gedrag. Het gedrag dat we blijven herhalen (patronen) noemen we gewoontes en van daaruit ontwikkelt zich weer onze persoonlijke identiteit.


In wetenschappelijke studies van de laatste jaren zoals Epigenetics (Epigenetic Control - invloed omgevingsfactoren op genen) en Neuroplasticity (veranderingen in ons brein o.a. als gevolg van gedrag en omgeving). Epigenetics, met als drijvende kracht Dr. Bruce Lipton, haalt de stelling dat ‘alles’ vast ligt in de genen onderuit.


De volgende conclusies kunnen worden getrokken dat Perceptie “beheerst” Gedrag en Perceptie “beheerst” Genen en Perceptie “herschrijft” genen .


Let wel, het is dus niet alleen de omgeving die ons gedrag en onze genen beheerst (en impliciet onze gezondheid) maar onze overtuiging of geloof met betrekking tot deze omgeving. Deze overtuiging fungeert namelijk als perceptiefilter. Als we dus de manier wijzigen hoe we reageren op de omgeving, dan wijzigen we onze gezondheid en ons lot.


Alles wat je creëert of manifesteert in je leven en zelfs het vertrouwen hebben in, gaat automatisch. Je ‘schept’ je eigen realiteit, zowel je leven als je gezondheid, als wezenlijk onderdeel daarvan. Het gaat er om wat je gelooft of waar je overtuigd van bent.
Vraag jezelf eerlijk af, wat je gelooft of dat in lijn is met je ware zelf?
Zo niet, dan zijn het niet jouw overtuigingen, maar van je opvoeders of van de maatschappij of van je vrienden. Dan gedraag je je niet zoals je werkelijk bent.


Je hebt de vrije wil om je emoties te beheersen, blijf in verrukking en heb geen verwachtingen, laat het leven toe en je leven wordt waar je alleen nog maar van hebt gedroomd.


‘Zijn wie je werkelijk bent’ – en de basis voor dit alles is hou van jezelf!
Het allerbeste geneesmiddel of supplement om ziektes te voorkomen.


Voor meer informatie en het hele volledige artikel kunt u terecht op

www.LifeByDesign.nl onder Blog.

Geert Vousten – LifeByDesignGoed om te zien:
Neurochirurg Eben Alexander laat weten: 'Love is the only thing that counts.' (Nederlands ondertiteld)

http://schepperencotv.ncrv.nl/ncrvgemist/

'Zorg goed voor je lichaam.
Het is de enige plek waar je zult leven.'


Als u vind dat deze nieuwsbrief ook belangrijk is voor andere mensen die u kent, stuur 'm dan aub door.


En wie weet ontmoeten we elkaar op 27 oktober bij de lezing over kanker in Eemnes.Hartelijke groet,


Foekje Meijer-Linstra


www.kankervoorbij.com
www.regenbogen-en-sterrenlicht.com


Nieuwsbrief Kankervoorbij
September 2013

Back to Back Issues Page