SuperfoodsSuperfoods zijn de beste bouwstenen voor een gezond leven


Superfoods zijn de beste bouwstenen die we kunnen gebruiken om een sterke basis voor een langer, gezond leven te creȅren. Ze kataliseren een sterke lichamelijke en mentale gezondheid en helpen daarmee een jeugdige uitstraling te ontwikkelen.


Superfoods leiden tot een verhoogd energieniveau wat voor mensen met een slechte voeding onbegrijpelijk is. Deze voedingsmiddelen mineraliseren het lichaam, verwijderen gifstoffen, laten vermoeidheid verdwijnen, versterken het immuunsysteem en verhogen de opname van waardevolle vitaminen en mineralen.
Dit alles zorgt ervoor dat het lichaam in staat wordt gesteld om verkalking en de gevolgen daarvan: infecties, ontstekingen, chronische pijn en chronische ongemakken, virussen, schimmels en schadelijke bacteriȅn, onschadelijk te maken.
Deze organismen en ongunstige omstandigheden krijgen in een gezond innerlijk ecosysteem geen kans om zich te nestelen.


Superfoods zijn krachtig en veranderend. Ze werken. En ze zijn eenvoudig, gemakkelijk en plezierig om te eten.


Je bent wat je eet. Je kunt met superfoods een lichaam opbouwen uit de allerbeste voedingsmiddelen, zodat het lichaam een gezondheid op kan bouwen die eeuwig duurt.
We hebben de mogelijkheid om vrij van artritis, ontstekingen, gewrichtsproblemen, hartproblemen, rimpels, kanker, cysten en andere ongewenste aandoeningen te leven.


Veel informatie vind je op www.superfood.nl


Het inlijven van krachtige superfoods in onze voeding, op welk niveau we dat ook maar aankunnen, is een investering in gezondheid. Hoe meer we op de overvloed van de natuur vertrouwen, des te beter zullen de resultaten zijn om langer gezond te leven.


Belangrijk: laat je niet overdonderen door alle informatie. Door slechts ėėn of twee nieuwe concepten in je voeding op te nemen, zul je al resultaten bereiken.


David Wolfe heeft een ongeȅvenaarde kennis over Superfoods. In het boek Superfoods worden superfoods tot in detail beschreven en voorzien van eenvoudige, lekkere recepten.
Deze zeer toegankelijke handleiding geeft je overtuigende, wetenschappelijke argumenten betreffende de unieke kracht van superfoods ten aanzien van uitstekende voeding, gezondheid en welzijn, lichamelijke schoonheid en duurzame landbouw.


De top tien van Superfoods volgens David Wolfe zijn:


-goji-bessen
-cacao
-maca
-bijenproducten (stuifmeelkorrels, propolis, koninginnengelei, honing)
-spirulina
-blauwgroene AFA superalgen
-oceaanplankton
-aloȅ vera
-hennepzaad
-kokosnoten en kokosproducten

Heb je vragen over superfoods, neem gerust contact op via de contactpagina

Home


Hieronder kun je je opgeven voor de gratis Nieuwsbrief Kankervoorbij. Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van ziekzijn, gezondzijn, en persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsbrief Kankervoorbij

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.


Share this page:
Enjoy this page? Please pay it forward. Here's how...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.