YES producten
Yes producten zijn samengesteld op basis van aanbevelingen van Dr. Brian Peskin in zijn boek 'Het verzwegen verhaal over kanker'.


De volgende informatie is voor algemeen gebruik en is niet bedoeld om aan te zetten tot zelfdiagnose of zelfhulp of om de plaats in te nemen van de hulp van uw arts of gezondheidsdeskundige.
Voor meer informatie en/of bestellen, kunt u klikken op onderstaande afbeeldingen:Yes™ Kruidenmix 30 vegetarische capsules


Gemaakt met Biologische ingrediënten
Yes™ Herbal (Cleanse) is ideaal voor de optimalisering en reiniging van je systeem, om negatieve effecten van schadelijke toevoegingen aan voedsel en andere gifstoffen in het milieu te helpen minimaliseren.

Yes™ Kruidenmix vloeibaar 900 ml.


Gemaakt met Biologische ingrediënten
Fles van 900 ml; goed voor 30 dagen, dagelijks 2 eetlepels Yes™ Herbal (Cleanse) is ideaal voor de optimalisering en reiniging van je systeem, om negatieve effecten van schadelijke toevoegingen aan voedsel en andere gifstoffen in het milieu te helpen minimaliseren.
Voor meer informatie en/of bestellen, klik op onderstaande afbeelding:

YES™ Mineralen 60 vega capsules


Organisch gebonden, voor een betere opname
YES™ elementaire Minerals zijn een effectieve manier om een aantal essentiële mineralen aan te vullen, waarvan de natuur heeft bedoeld dat wij deze dagelijks innemen, voordat deze door commerciële boeren en door voedselbewerking zijn kapotgemaakt.
Technisch gezien zijn mineralen co-enzymen en zorgen ze voor een effectievere werking van vitamines.
Voor meer informatie en/of bestellen, klik op onderstaande afbeelding:

YES™ Essentiële Vetzuren capsules


YES™ elementaire EFA’s bestaan uit koudgeperste oliën uit biologische teelt, die basis Omega-6 en basis Omega-3 bevatten. (EFA = Essential Fatty Acid / essentiële vetzuren)
YES™ essentiële vetzuren zijn vele malen beter dan visoliesupplementen. Visolie is niet zo puur of zo effectief als biologische, uit zaden geperste oliën en kan zelfs schadelijk zijn. Deze essentiële vetzuren zijn samengesteld om specifieke, uitgekiende resultaten te bewerkstelligen.
Voor meer informatie en/of bestellen, klik op onderstaande afbeelding:

YES™ Essentiële Vetzuren, vloeibaar 236 ml


YES™ elementaire essentiële vetzuren zijn de ideale manier om voor je lichaam de waardevolle essentiële vetzuren aan te vullen.
Je lichaam kan geen essentiële vetzuren aanmaken, terwijl deze wel ‘essentieel’ zijn voor alle lichaamscellen. De enige manier om deze vetzuren tot je te nemen is door middel van voeding. Als je bewerkt voedsel eet, zijn veel van de essentiële vetzuren die je tot je neemt al onherstelbaar beschadigd door de voedselbewerking.
Voor meer informatie en/of bestellen, klik op onderstaande afbeelding:

Transfer Factor als onmisbare versterker van het immuunsysteem