Er is zoveel te weten over kanker

by Wendy
(Nederland)

Het is ongelofelijk triest als je bedenkt wat er allemaal te weten valt over deze ziekte (over de psyche, voeding, ondersteuning door (de goede) supplementen etc. etc.), terwijl de reguliere artsen hier je GEEN ENKEL handvat geven over hoe of wat.
Tegen mijn moeder zeiden ze simpelweg: ga maar naar huis, eet maar wat je lekker vindt, doe maar wat je leuk vindt, zodat het half jaar dat je nog hebt in ieder geval zo leuk mogelijk is (?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?)

Een allesvernietigend 10-minuten gesprekje, vreselijk... Ik wil hier niet te vaak aan denken (aan de laksheid van de artsen), maar het komt erop neer dat als je meer wilt, je toch echt alles zelf uit zult moeten zoeken.
Dit op zich is niet erg, maar als we dan vragen aan de artsen of er IETS is wat we kunnen doen, is het antwoord luid en duidelijk NEE! Hoezo tunnelvisie?

Gelukkig hebben we snel besloten een andere richting op te gaan en zijn we daarin nu al heel ver, dat is iets waar ik ongelofelijk dankbaar voor ben. Het is alleen erg om te weten dat veel mensen het bij het oordeel van die ene arts laten en zich erbij neerleggen, simpelweg niet beter weten, wie weet hoeveel levens er onnodig gegeven zijn...

Ik ben het vertrouwen in Nederland compleet verloren in de afgelopen maanden, ik weet nu hoe dit hypocriete land werkelijk in elkaar zit en dat het hier niet om mensen draait, maar om geld en politieke spelletjes, helaas.
Mijn moeder wordt nu in Duitsland behandeld met dendritische celtherapie en hyperthermie met vitaminetherapie (natuurlijke behandeling zonder noemenswaardige bijwerkingen),
de helft van 'haar tijd' zou al verstreken zijn maar ze klimt steeds verder op, we hadden nooit kunnen denken dat ze in zulke korte tijd zo goed op zou knappen, je merkt niets aan haar. Hier zijn we zo ontzettend dankbaar voor.

Van verschillende kanten krijgen we zoveel tips en adviezen (ook van jouw site dus!) en de dank die we daarvoor voelen in onbeschrijflijk!! Dat wilde ik ook nog even kwijt.

Ik persoonlijk vind het ongelofelijk wat er gebeurt nu, ik realiseer me opeens heel erg dat kanker niet de kanker is die ik altijd gedacht heb dat het was, als je begrijpt wat ik bedoel. Nee, kanker is iets anders en het is niet ongeneeslijk!
Veel mensen realiseren zich echter niet dat het niet slechts een ziekte is, maar een waarschuwing (dat is hoe ik het zie tenminste!).
En door alle mogelijkheden die zich nu voordoen en alle dingen die op ons pad komen, beginnen er heel veel puzzelstukjes op hun plek te vallen, lijkt alles heel logisch!

Comments for Er is zoveel te weten over kanker

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Oct 25, 2009
Rating
starstarstarstarstar
Kanker is geen ziekte
by: Ronald

Dag Wendy,

ook wij, mijn vriendin en ik, zijn ervan overtuigd dat de conventionele medische wereld enorm hypocriet is.

Ze gaan zich te buiten aan het bestrijden van ziekte-symptomen, omdat ze niks (willen) snappen van ziekte-oorzaken.

Als ze je dan uitgemolken hebben sturen ze je naar huis om te sterven, inderdaad zonder je te informeren over het feit dat er werkzame alternatieve therapie├źn bestaan voor kanker en ongeveer alle andere 'ziekten'.

Mocht iemand willen corresponderen hierover, stuur dan gewoon een mailtje: rnldvanlooy@gmail.com

beste wensen aan alle mensen van goede wil,

Ronald


Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to UW verhaal.