Genezen van borstkanker via natuurlijke weg

Anderhalf jaar geleden werd ik geconfronteerd met borstkanker.
Binnen een paar weken kreeg ik diverse mammografiën, MRI en PET scan,
6 biopsies en tenslotte een mastectomy met verwijdering van 22 lympfklieren. Pas veel later drong het tot me door dat er 25% van mijn lympfklieren waren verwijderd. Maar het allerbelangrijkste : ik heb geluisterd naar mijn innerlijke stem en geen chemo, radio en hormoontherapie gedaan. Net op tijd kreeg ik de video The Truth About Cancer onder ogen die mij helemaal koud maakte van binnen. Net zoals de oncoloog. Samen met mijn fantastische coach, homeopaath en expert op het gebied van voeding, heb ikzelf de beslissing genomen om verder via natuurlijke weg te genezen. Dit is het allermooiste kado dat ik mezelf ooit heb gegeven en is een groot succes geworden. Via voornamelijk groene groentes (Whole plant based noemen ze dat), fruit in smoothies, weglaten van suiker, vlees en zuiver, het Budwig papje, Cannabis olie, Essiac thee, etherische oliën zoals wierook en mirre olie, veel curcuma en gember, groene thee, aloe vera, cocoswater en olie viel ik wel 20 kilo af zuiver door verandering van eetpatroon en bleek al snel kankervrij te zijn (bloedtest, 1 scan). Daarnaast begon ik elke dag een uur te wandelen. Ik las stapels boeken over kanker en er ging een wereld voor me open. Liet 6 amalgaam vullingen verwijderen. Deed een zware metalen en parasiten en bacterien ontgiftingskuur. Het werd een heel bewogen en mooi jaar en ik maakte een gigantische ontwikkelingssprong. Uiteindelijk verdiepte ik me in meditatie, yoga en mindfulness.
Nu anderhalf jaar later, zit ik zoveel beter in mijn vel. En ben ik de emotionele problemen die mijn ziekte hebben getriggerd, aan het oplossen. Ik ben mijzelf ontzettend dankbaar dat ik niet die vreselijke, zinloze, ziekmakende en dodelijke behandelingen heb gedaan. En zie met eigen ogen dat de wereld van zelfgenezing via de natuur, de weg is die geneest en geen enkele andere. Wat ik ook heb geleerd is geduld, vertrouwen, vergeven en een positieve instelling. Ik ga eerdaags beginnen met het schrijven van een boek, blog en site. Ik zou heel graag willen dat andere mensen iets hebben aan mijn ervaring.

Comments for Genezen van borstkanker via natuurlijke weg

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Dec 30, 2016
Rating
starstarstarstarstar
Wow!
by: Conny

Wow! Ik kan niet anders zeggen dan Wow!
Wat heel erg goed van je,...ik kijk uit naar je blog en site.
Bedankt voor je verhaal, ik vind het zo belangrijk dat iemand die ziek wordt zelf de grip houdt op zijn ziekteproces en het niet uit handen geeft aan doktoren, medicijnen, chemo, etc.

Inspirationeel,....dank je wel.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Chemotherapie.