Mijn nieuwe leven na borstkanker

by Alie
(Briabane Australia)

Sydney Australie1994
Mijn arts bevestigde wat ik zelf al wist, je hebt borstkanker een malignant tumor.
Het advies van de dokter was, direct een mastectomy, chemo en bestralen, want dit overleef je anders niet.
Dit ga ik niet doen, het voelt niet goed.
Nu ik borstkanker heb ga ik eerst eens informatie inwinnen en kijken welke behandelingen het beste bij mij passen.

Ik kon mijn arts overtuigen dat een operatie, chemo en bestralen, niet goed voelde, en ik er helemaal niet achter stond, en het mijn lichaam is.
Een ding wat we zeker weten is, we worden geboren en gaan op een gegeven moment dood, wanneer dat is en hoe weten we niet, dus wat maakt het uit, laat mij deze borstkanker op mijn eigen manier aanpakken!

Ik geloof in dat jij je eigen leven kan helen, en wilde dat bij mijzelf nu uitproberen.
Mijn arts wilde meewerken, maar stond helemaal niet achter mijn beslissing.
Diezelfde dag ben ik met detoxen van mijn lichaam begonnen, hoge doseringen Vitaminen en Mineralen via een infuus een paar keer per week.
Vervolgens ben ik direct met het biologisch Moerman dieet begonnen, Homeopathie, Aroma en bloesem therapie.
Detoxen doormiddel van darm- cleansing en de darmflora weer opnieuw op te bouwen.
Ik stelde voor aan mijn arts om Galvano therapie in Europa te ondergaan.

Onder leiding van Oncologen Kostler in Wenen en Douwes in Bad Eibling, was ik een van de eerste patienten die Galvano therapie behandelingen kreeg, in de kanker klinic Bad Eibling Duitsland.
Na drie Galvano therapie behandelingen, ging ik in Sydney weer verder met de Holistische behandelingen.
Vanwege de Galvano therapie, die oppervlakkige tumoren verbrandt, adviseerden de Oncologen Kostler en Douwes ook de dendritische cellen therapie aan de behandelingen toe te voegen, kanker patienten blijken onvoldoende dendritische cellen te hebben, of deze functioneren niet adequaat.

De informatieoverdracht aan de Natural Killercellen verloopt dan niet meer optimal, waardoor tumorcellen niet meer herkend worden of gedood.
Na drie Galvano therapie behandelingen keerde ik terug naar Sydney, waar de holistische behandelingen werden voort gezet.
Na achtmaanden waren mijn T- Cellen weer terug naar normale activiteit, en had het immuunsysteem het heft weer in eigen handen genomen, en gezond verklaard.

In deze borstkanker periode heb ik geleerd naar mijn eigen lichaam te luisteren en het te respecteren.

Vele wegen leiden naar Rome, probeer zoveel mogelijk je eigen gevoel te volgen, welke behandelingen passen het beste bij jouw passen.


www.choiceinlife.com
Alie
Comments for Mijn nieuwe leven na borstkanker

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Sep 17, 2010
Rating
starstarstarstarstar
Geloof kan bergen verzetten
by: Ronald

Dag Alie,

wij hebben twee verhalen hier (http://www.kankervoorbij.com/borstkanker-genezen.html en http://www.kankervoorbij.com/doctors-do-lie-to-their-patients-when-it-suits-them.html).

Ondertussen ben ik ervan overtuigd dat er één kracht is die de hoofdrol speelt in het veroorzaken van ziekte en de genezing ervan (en natuurlijk ook in de preventie van ziekte) en dat is 'geloof'. Dit verklaart de berg 'getuigenissen' van mensen die op de 'gekste' manieren van kanker (en andere ziekten) genezen zijn. Het gebruik van speciale thee's en andere drankjes en middeltjes, bidden, (andere) rituelen, maretak, linzenzaadolie, accupunctuur, homeopathie, water van Lourdes drinken, enzovoort, enzovoort. Na intensief onderzoek ben ik ervan overtuigd dat de kracht van wat je echt gelooft, wat je dus voor waar houdt, een enorme invloed heeft op je leven - dus niet enkel op je gezondheid.

Het is trouwens een feit dat zelfs de reguliere 'geneeskunde' niet kan ontkennen dat het placebo effect (en het nocebo effect) minstens 30% bijdraagt tot het genezingsproces. En dit is heel waarschijnlijk een grove onderschatting.

Zie bijvoorbeeld hier: http://www.scienceblog.com/community/older/2002/G/20021072.html.


Groetjes,

Ronald

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to UW verhaal.