naar jezelf luisteren....!

30 jaar geleden werd ik opgenomen vanwege een heftige baarmoederlijke bloeding.
Er werden onderzoeken gepleegd en ik vermaakte me uitstekend in het ziekenhuis, niet zelf zorgen voor een gezin met 5 kinderen en getrouwd te zijn met een 'bekende nederlander'.
Nu was het mijn beurt, lekker verwend te worden en bezoek te krijgen van mensen waar ik zelf niet voor hoefde te zorgen, nee, er werd van alle kanten voor mij gezorgd.

Toen kwam de diagnose, een kwaadaardige ziekte in je baarmoeder en mogelijk in je blaas en darmen!!
Een schok en ik realiseerde me op dat moment dat ik ziek had willen worden en aandacht had willen krijgen en dacht 'oké, je hebt je hier zelf in gemanouvreerd, dan kan je jezelf er ook wel weer uithalen'.

Ik heb uiteindelijk 6 maanden in het ziekenhuis gelegen en vele operaties gehad. Toen mij werd geadviseerd bij het vertrek door de specialist contact te blijven houden ivm verdere onderzoeken, heb ik dat pertinent geweigerd en ben nooit meer teruggeweest.
Wel ben ik goed gaan eten en leven zonder allerlei toevoegingen en doe dat vandaag aan de dag nog steeds.
Dat betekent helemaal niet dat ik nooit meer iets 'heb', maar weet ook dat ikzelf daar dan heel veel aan kan doen.

Inmiddels ben ik therapeut, al weer vele jaren en probeer mijn kennis door te geven met een reeks adviezen plus voedingssupplementen en m'n praktijkje draait geweldig, dwz heel veel mensen krijgen weer vertrouwen in zichzelf en spreken daardoor het zelfgenezend vermogen aan.

Hoe dan ook, mocht u kanker hebben, heel veel Sterkte en Wijsheid en blijf van jezelf houden, beterschap!

Ineke Diesbergen

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Samen tegen kanker.